Problemos su D- Link ruteriu!
Kodel??? vienu zodziu netas veikia veikia poto praeina kaskiek laiko 4-5val(netas buna injungtas tik nieks nedirba pvz nakti) ateini dirbt jau netas nebeveikia, reikia prisijungri prie Rutetio daryt Disconnect poto Connect ir tada veikia. Nu man nesunku tai padaryti bet kaip manes nebuna ir netas neveikia tai sefas rekia kad nepadares iki galo!
koks modelis?Jei 704 tai nieko nepadarysi.
NEA! DI-604
Numusk nustatimus ,kad liktu gamikliniai ir tada bandyk is naujo suvesti savo,gal pades.Ar daug kompu per ji eina?
D-Linkas? Ble kiek man jie nervų kainavo… Žodžiu nieko paguodžiančio pasakyt negaliu - žinau, kad kai atšils orai - vėl man dėl jų zvanai pareis - kaista, nulūžta ir pan…
Ką aš galiu patart - jei lūžinėja - 3.14zda, jei kaista - aušink… O geriausiai - nusipirk padorų rooterį…
Man su TrendNet taip ne karta yra buve . Ka padariau? Ogi nieko, tik stebiu ir galvoju kad jei dazniau kartosis tai keisiu i kita arba visai istrenksiu ir statysiu linux (D) .
Ar yra kas nors geresnio uz tokia kaina tie patis Trendware ar SMC.Kazin ar jie geresni.Kiek zinau su DI-804 nebuna problemu,pats toki apie pusmeti naudojau.Ir kiek zinau D_link gamina tikrai nebloga tinkline iranga.Kurios firmos yra tas padorus routeris?