Problemos instaliuojant Linux Mandrake

Problemos instaliuojant Linux Mandrake

Va, dabar bandau isiinstaliuot Mandrake 10.1, ir jau pačioj pradžioj gaunu tokį užrašą: hda: lost interrupt, po to su hdc ir hdd lygiai tas pats, bandant instaliuot 9.0 versiją lygiai tas pats, ir šitas procesas be galo ilgai vyksta, normaliai instaliuot galiu tik 7.2 versiją… Gal kam yra taip buvę arba bent jau žinot kaip išspręst šitą problemą?

[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/227335.46 1-=(458155030](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/227335.461-=(458155030) arba null klausk Šypsena

Kai būsiu prie normalaus ineto, pažiūrėsiu kas ten, o dabar per wap nelabai man atidaro Šypsena

pas atve VIA VT8237 chipsetas ir SATA diskai?

Čipsetas asrock inc sis746, dėl diskų neisitikinęs bet atrodo kad sata, arba parašykit kaip dabar kaip greit pažiūrėt, atrašysiu Šypsena

Dabar jau pradėjau abejot ar sata, taip kad būtu neblogai jei kas pasakytų kur tai galima patikrint, ačiu Šypsena

SATA laidai siauri ~0,7 cm plocio, ATA - ~5 cm

Tai pas mane tada ATA

reikia rasyti pries bootinant(spausk F1 arba F2): linux noapic

na man tas nepadejo Mirkt nei noapic nei nolapic nei dar kas siaip gali pabandyti: jei motina leidzia, ijung “legacy ata mode” ar dar ka nors Cha cha wisada gali jei netingi perikompiliuoti installeri Šypsena aisq jei netingi su naujesne libdata ar kuote Cha cha ash asmeniskai tingejau…

dekui, /dev/null Alus viskas veikia jau…