Problemos del paso!
Atsitiko toks dalykas! Dabar turejau proga vaziuoti i Londona po dvieju savaiciu bet reikejo daryti pasa. Jau kai uzpildziau dokus ir atidaviau su tevu (man 15m) jie patikrino ir pasake kad neatitinka pavardes kaip yra metrikose ir pas teva , ir pasa daris menesi. Tai kazkada kazkoks aklasis … sulietuviskino mano pavarde su savo 'as galune ir varda be niekeno leidimo. Tai jus pasakykite kokia lietuvoje tvarka ir ka man daryti?
Lietuva vis del to nebloga salis!!!
Na tai kuo tau galime padeti?
Lietuva yra gera salis, o jei tau apsimyzes nepilnameti nepatinka,
tai gali varyt ne tik i Londona, bet nors ir i Zimbabve, tik zinok,
kad asilu tarnautoju yra visur
jo badas teisus mes nekalti
Patriotai
Kokiu gi dabar neisaukletu zmoniu yra. Tik paziurekite simba13
uzjauciu
ACIU
Man ir ne tokiu ciudu su pasu buvo Kai reikejo skubiai pasa daryti, foto atelje viska susiko. Pakui, kai dariau 16m. pasa, tai varda ne taip uzrase, vel reikejo moketi ir daryti is naujo
Bet juokinga dabar prisiminus siuos ivykius
kreipkis i pasu poskirio vyr.inspektore ir pasiteirauk jos del sio klausimo, jei ne tada tegul teveliai kreipiasi…
beja aplamai kiekviename pasu poskyrije suteikiama gan plati info del sio reiklao…
viska galima issiaiskinti civilinej metrikacijoj su pareiskimu persiunciant pretenzijas Teisingumo ministerijai.Issamiai paaiskinti popieriui,kas per welnias nutiko
Tai jau pasitaisei, Lietuva jau nebe susikta, o nebloga salis.
Vyspalsia ir i prota atejai
jei jau Borisovas gavo pasą per pusdienį, manau, ir tu gali atrasti būdą pagreitinti visą procesą.