problemos del dvieju HDD

problemos del dvieju HDD

taigi turejau 20gb IDE hdd ir prijungiua nauja hdd SATA 80gb motinke palaiko SATA sendien yrasiau win is naujo viska perasiau ir dabar su dviem HDD.pastebejau kad mano PC dabar labiau strigineja kai 2 hdd 2,4ghz celeron 512ddr.seip kai ziuri neta ra ka tai nestringa bet va pvz yjungi koky winrar extractint ar ka tai kitko daryt neimanoma nes stringa labai su vienu HDD taip nebuvo.kame problema?

Na, šiaip jei rar failas labai didelis, tai SATA hardai su dideliais failais blogiau tvarkosi nei ATA, bent kiek aš pastebėjau. Pabandyk išarchivuot jį ant 20GB disko ir pažiūrėk, ar taip pat stringa.

nu ok pabandysiu.seip pastebejau kad ir zaidima instalina ilgiau is CD.need for speed underground2 anksciau senam hdd greiciau instalindavo o ant sito kazkaip letokai. Liūdnas

Pajungt *pimp…*nia - instalint ji po windoze dar reikia. System properties pazek, kiek geltonu klaustuku prie device …

nesupratau ka tu norejai pasakyt.as formatavau hdd ir viska perasiau is naujo.jokiu klaustuku ner.as klausiu kodel taip stringa kartais kia win rar buna yjungtas arba zaidimus instalina ilgiau ?

SATA HDD draiveriu bedos ? nesuderinamumas ? Draiveriai gamintojo ar Microsoftiniai ?

Hmmmz pradedu galvot, kad reikia dar palaukt su SATA HDD pirkimu Nežinau

myboy tai tu nori pasakyt kad reik kazkokius driverius atsisiust??seip PC nestringa bet kai ka nors extractini stringa PC zaidimus ilgai yrasineja kazkiap pastebejau

Satai reikia draiveriu…

Driver’ių nebent instaliacijos metu būtų prireikę, o šiaip jokių ten special driver’ių vėliau nereikia, jei viską teisingai atpažino. Manau, kad tas lėtumas pasireiškia dėl to, kad SATA nuosekli jungtis, o ATA lygiagreti. Jau ne pas pirmą skaitau, kad stringa ir pas mane tas pats, jei su dideliais failais dirbu, jaučiasi, kad kompas užkrautas.

jo jo man tas pats.o gal zinai kokius driverius is kur atsisiust pabandymui ?o pats ka darai nieko?

Parasyk MB modely, nes spelioja dabar vaikai apie agurkus. Instaliacijos metu draiveriai reikalingi vien tik kontroleriui atpazinti, kad windoze zinotu, kur HDD ieshkot. Jei nori veliau tuos menamus 150 MB/s pajaust, turi ir windozinius draiverius pasiulyti. Viskas priklauso nuo kontrolerio tipo: hardware, software ar bbz koks. Kai parasai savo pirma poste nieko, tai dabar as prigeres galiu bileko prirasyt …

nesupratau ko klausi kokiu mb??as nzn ka parasyt.bisky paaiskink man nes biski nesuprantu.ai va radau kad greitis 150mb/s.nzn ka dar parasyt

Aš tai nieko nedarau, nes kažkaip retai dirbu su dideliais failais ir man tai nėra ypatinga problema. O Samot kalbėjo apie motininės plokštės modelį. Tiesiog neaišku, ar pas tave SATA kontroleris integruotas į čipsetą ar yra atskiras. Jei į čipsetą integruotas, tai reikia ieškot naujausius to čipseto driver’ius, jei atskiras kontroleris, tai ieškot konkretaus kontrolerio driver’ių. Gal ir padės kažkuo. O motininės plokštės modelį turbūt žinai kur pažiūrėt (jei ne, tai everest ( lavalys.com ) arba cpu-z).

na mano motinine plokste yra ASUS p4p8x.stai toks modelis.beje vakar perskaiciau manuala motnines ir ten buvo paprSYTA kaip instalint sata HDD.ten reikejo kazkaip instalint kai tik windowsus yrasineji ir kazkoky diskeli sata idet bet pas mane tokio komplekte nebuvo.jei neinstaliavau kai yrasinejau WIN tai dabar galima kaip nors kazka padaryt? ir beje kai tik pajungiau HDD nusipirkes dar kai win neinstaliavau tai man jo nerasdavo.ieini i WIN ir raso found new hardware- IDE chanel secondary IDE chanel.ir juos bando instalint ir buna errora ir neinstalina.tai gal va sitoj vietoj reikejo driveriu?

jei kas turejo SATA parasykit ir kas zino

Na, tai bandyk šituos driver’ius tada downloadfinder.intel.com/scripts-df/filter_results.asp?strOSs=4 4&strTypes=DRV%2CARC%2CSCD%2CUTL&ProductID=1049&OSFullName =Windows*+XP+Professional&submit=Go%21 . Pas tave pietinis tiltas ICH5 atsakingas už SATA jungtis.

bandziau kelis atsisiust bet nei vienas neysiraso.sako this software is not compatible for this chipset

o jei as buciau ten kai WIN instalines paspaudes F6 ten kazka instaliuot kaip manot butu man padeje? beje atsisiunciau dabar HDD greiti testint.yjungiau ant naujo HDd kad patestintu tai visas PC pradejo striginet isvis nic nieko nebuvo galima daryt rode ten max speed 2500 ten kazkiek.paskui yjungiau ant seno tai viskas kuo puikiausiai.isvis PC nestriginejo o max speed buvo kazkur 16000.taigi kazkas blogai su tuo HDD SATA.padekit kas nors.