Problemeles su AT greiciu deze
Yra seimoj Honda Civic 92 metu su automatine greiciu deze. Problema tame, kad didinant greiti pries persijungiant pavarai i aukstesne apsukos sukyla apie 300rpm, jausmas toks kad isijungtu neutrali pavara, taip padirba apie sekunde ir persijungia pavara. Kas cia gali buti. Labai labai ramiai didinant greiti to nebuna. Gal tepalo mazoka?
koks kuras
benzinas. 92 pilam. O tai turi itakos?
siaip buna , kad ant duju sunkiau saibos metosi, nei ant benzo automate
pas mane Clio 93 automat , jeigu uzhspaudes esu pedala tada jungiant pavaras lygtai sankaba buchiau per ilgai uzhlaikes, irgi apsukos shokteli, kuo labiau pedala esu nuspaudes, tuo labiau jos soka i virsu, jeigu vos vos nuspaudes - viskas normaliai jungiasi, dar niekaip neprisiruoshiu paziuret , bet sake, kad dauguma automatu problemu yra, tai kad reikia dapilt tepalo (ne pakeist) o dapilt,
Įtariu mažai tepalo. Tik tikrinti reikia, jei dar nežinote, esant DIRBANČIAM varikliui. Kitaip rodo gerokai daugiau. Pagrindinė priežastis, jei vėlina perjungimas.
Ne gerokai daugiau, o TIEK, KIEK REIKIA
benzinas tam jokios itakos neduoda
Pastebejau, kad kol saltas variklis taip darosi. Kai pasiekia darbine temperatura variklis, tame tarpe ir greiciu deze, viskas veikia normaliai. Dapilti tepaliuko reikes