problema su winXP
Zodziu isidiegiau siandien xp ir paleidau instaliuotis video driverius…
Viskas kaip ir normalei, acisiunciau update driveriu, ir instaliavau juos… Windowsai pasake kad: This device cannot start. (Code 10).
Istryniau naujuosius draiverius, ir instaliavau senuosius, taciau problema ta pati: This device cannot start. (Code 10). Kaip ja ispresti?!
Beja, kodel Device Manageryje nerodo mano monitoriaus tipo?
Todel kad yra suinstaliuoti default driveriai t.y plug and play, susirasyk monitoriaus tipo driverius ir device manager’yje matysi savo monitoriu.
Ties kuriuo device’u tau meta sita klaida?
o tai kaip su video driveriais?
kai suinstaliuoju video driverius
HELP!!!
Kokia vaizdo plokste? KOkius ten draiverius instalini?
Bandyk daryt system restore ,o paskui instaliuok senuosius draiverius ,aš tai taip meginčiau.Tik išeis jei yra išsaugotas restore point prieš updeitintų driverių instaliavimą.Ir išvis jei ką nors sugadini windows xp tam yra system restore.
3D Prophet 4000XT TV-OUT, o driverius instalinu is duoto cd!
Buvau ir is neto parsisiuntes draiverius
Buavau ir xp visus istrynes ir idejau driverius is duotojo cd, bet… ispradziu veikia, o po perkrovimo nebe…
O motininės plokštės draiverius instaliavai prieš tai (ir su jais ateinanciais AGP draiveriais)? Berods juos rekomenduojama instaliuoti prieš video kortos draiverius.
Kaip supratau sena pas tave plokste. Ar tikrai WinXP draiverius jai sukisai?
Killerbee rašė:
Kaip supratau sena pas tave plokste. Ar tikrai WinXP draiverius jai sukisai?
Motinine tai sena, o videske ne…
Vienas patarimas: baig kankinti kompą, nieko nepadarysi, tuščiai eikvoji laiką ir nervus
Man buvo tas pats. Motininė plokštė nepalaiko XP. Jei užsispyręs nori WinXP - keisk motiną arba geriausia parduok kompą ir pirk naują, kaip padariau aš
Iš pradžių atrodė, kad numirsiu, bet XP susidėsiu, durnas buvau, nieko čia ypatingo , bent kaip man atrodė yra kiek prasčiau
Tikrai?Tai kodel jei pakeiciu vaizdo korta i senesne (S3 Trio3D ) viskas veikia?
mmh…o man panasi problema tik kad softas neisiraso…o gali klaida buti del hardo??? nes tik nauja dadejom???

Mazhasai rašė:
> Killerbee rašė: Kaip supratau sena pas tave plokste. Ar tikrai WinXP draiverius jai sukisai?
Motinine tai sena, o videske ne…
vga ne sena ? turbut kokie 2-3 metai tai tikrai ir kazkokia ji man neaiski 3D Prophet 4000XT TV-OUT gal ji cia x pnepalaiko