Problema su ratais
Prasidejo problemos su masina.Pirma beda - keist ratus reikejo.Ok,keiciam galini rata.Buvo prasukti varztai ir sugadintas sriegis pusasyje.Sitai buvo sutvarkyta taip - pusasyje padaryti nauji sriegiai su sriegikliu,ir isukti storesni varztai (ne bet kokie aisku o specialus kad tiktu).Viskas lyg ok,padangas uzsidejom tik gale kadangi viena priekine pradurta.Kadangi 3 nedesi,buvo uzdetos dvi gale… Lyg ir tuo butu baigta.Bet.Uzkuriam masina… Vaziuojam.Nu ka kely aisku slidu,bet priekis plaukioja nesveikai,vairas labai laisvas,stovi kreivokai,nelabai klauso… Susuki vaira,kazkoks traskesys pasigirsta.Kame cia gali but problemos? Iki tol viskas buvo tvarkoj… iki ratu keitimo.Beje gale 195/65 r15,prieky 205/60 r15… Gal kokiu minciu turit kas cia gali but?
baik bl pusasius sriegt vietoj stebules
Kodel ??
ne kvatro pas tavy?
rwd,mersas Nu nezinau kaip vadinasi ta detale i kuria sukami varztai,man sake kad pusasi keist reik,tai ir galvojau kad ten pusasis nu vnz…
man su 205 plocio vasara ant provezu plaukioja, tai ka cia kalbet apie slidu kelia…
Pirk outa!
Man neplaukioja vasara… Ir dabar zinau kad turi but ji stabilesne nei yra dabar.Galu gale vairas stovetu tiesiai o nebutu kreivas kaip dabar.dar kokiu minciu turit?
gal nuleido padanga priekine, ziurejai?
O gal nepastebejai kajp i griowy ywarej?
Abi pilnos Blemba kas per vejai… Iki tu prakeiktu ratu keitimo jokiu bedu ner buve… galcevai svaigale eik outui melstis geriau
Kejsk wairo mexanizma
ES, outai tikraj waldo
Raimukass, aciu uz iwertinima
Kur diskutotojai?
30y30 dabar turesi kada mane pagirti