Problema su kompu: reikia diagnozes

Problema su kompu: reikia diagnozes

Sveiki burbuliukai,

Pameginsiu aprashyti savo lieva problema. Zhodziu, jei instaliuoju ka nors ilgesnio ( pvz yra pas mane The Sims - House Party ) , jis instaliuojas puse valandos, nes daug smulkiu failu labai, tai kazhkur 40 proc kai buna, kompas kimba, arba juodas ekranas ( atjungia viska ), arba melynas ( Fatal Exeption ) , arba tiesiog pakimba kaip yra , tik paciam virshuj susigadina virshutine eilute, kaip kazhkokiais simboliais uzhsipildo. Toliau dar viena nesamone buna , tas pats kai meginu irashineti cd…irgi kazhkur intervale nuo 30 iki 60 procentu , luzhta irasinejimas. Pas mane Win98 SE , perinstaliavimas nepadejo. Patikrinus su antivirusu buvo rasti virusai W32 Pinf ir W32 Cih , tai juos ishgyde. Gal problema su "gelezim" ? Na dar kartais geima ilgiau pabiechinus koki irgi pakimba kartais, bet retai…maniau kad tai perkaitimo problema , atidarau keisa, bet tas pac…seniau, vasara dar karsciau buvo ir nebudavo panasiu problemu…
Gal kam panasiai yra ar buvo ?

Perinstaliavai švariai ar ant viršaus.

greiciausiai ant virsaus. Jei taip - reiketu svariai.
Tokiais atvejais daznai padeda viso hardo formatavimas. Pvz. pas mane buvo C ir D. tai c formatuodavau su vindoze (tada budavo Me) ir vistiek tai ofisai neidavo tai dar kas. prisiruosiau suformatuot viska. Po to sukosi kaip bite.

Pas mane shvariai irgi, nes iki to buvo tik vienas C diskas 30 GB, nu seniau nereikejo man ten skaldyti, o dabar ateity zhadu W2K stumtis , tai tam yra butina bent 2 diskai , tai infa persikeliau pas draugeli , su fdisk suskaldziau i du diskus abu suformatavau shvariai, i C win98 igrudau shviezhiai, o i D visa likusia infa. Kadangi tas shvarus perinstaliavimas nelabai dave naudos , itarineju kad su RAM’ine gali kas nors but blogai, ar su maitinimu gal, o gal su vaizdo plokshte…bbzh, dar su tokiom nesamonem nebuvau susidures LiūdnasNe

Pratestuok RAMa, gali buti kad RAMas lievas (jei is 100 kartu nuluz koki 80-90 tai gali ismesti savo RAMa arba padovanoti priesui Cha cha )

Bet tada luzhtu ir normaliai su kompu dirbant, o dabar tik instaliuojant arba "kepant" cd Liūdnas Gal zinai kokias atminties testavimo programas ?

Bet tada luzhtu ir normaliai su kompu dirbant, o dabar tik instaliuojant arba "kepant" cd Liūdnas Gal zinai kokias atminties testavimo programas ?

Ir dar keischiausia kartais buna , tarkim kepi RW kompakta ( ten Verbatimai tie seni , kur tik 4x greicio ) ir tuo 4 greiciu kepant jie puikiai isirasho ! Nu ne visada aisku, tas nestabilumas ishlieka, bet chia ir yra cinkas , kad viena karta praeina , o kita nea, tuo labiau kad kepant kad ir 4x greiciu i paprasta Acme tarkim , visada luzhta…knisa nerealiai…