problema su GPS

problema su GPS

gal kam teko susidurti su sia problema? neleidzia prisijungti prie GPS irenginio… Piktas is kur raktas? Apakęsproblemos sprendimas jusu nuomone… Nekaltas

Cia su BT? Bnadyk telefono koda suvest.

o kur suvesti? cia tik pasirinkti duoda sita (tipo bevieli), su BT, ir dar 2 kazkokius per COM portus prijungtus… tinka tik sitas, nes bevielis pas mane GPS… mano galva… Kvankt?butu kur ka suvesti - suvesciau… Nekaltas

O ka rodo paspaudus paisrinkti?

paspaudi pasirinkti ir viskas, grizta prie zemelapio, o ten mirgsi apacioje “nera GPS irenginio”… taip bandziau ir su visais kitais irenginiais, kuriuos duoda pasirinkti… Užsispyręs

Bandyk dar kart perskaityti GPS irenginio dokumentacija. Gal ten rasi atsakyma i klausima. Siaip gal imtuvas dar nesuporuotas su kompu. Tik sujungtas per COM jungti ir viskas. Taciau nesureguliuoti perdavimo greiciai, nenurodyta koks COM portas aktyvus tarp GPS ir PC.

Šiaip tas TOM TOM įrenginys, tai yra būtent tas tom tom GPS įrenginys, kurį gavai pirkdamas programą. Jei jos nepirkai, ar pirka be GPS, tai ant šito parametro nepajungsi savo kito GPS, reik pasirinkti “Kitas GPS”, o įrenginio kodas dažniausiai būna 00000 Šypsena

imi kitas gps ir suporuoji

[biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1629 039.3 4287-=(1735537468](http://www.biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1629039.34287-=(1735537468) Skaitau gal kas paaiskins? Nekaltas

taigi kaip ir visur, jungiantis per BT prašo suvesti kodą (tokį patį abiejuose įrenginiuose). Jeigu nėra galimybės surinkti kodą (kaip pvz pas mane pelėje), nurodai, kad jungtųsi be kodo.

Pirmiausia suporuoji BT GPS galvute su delninuku, po to, jei BT aisku galvute, butinai turi buti ijungtas BT delninuke, tada jungi tomtom, pasirenki kitas NMEA gps kazkas ten, tada 4800 dazni ir ziuri ar yra BT com x portas ar kazkas panasaus, kur “x” com porto nr yra, dazniausiai tai 2 portas arba 5as.