Problema: neuzsiveda automobilis, nors starteris suka, kas gali buti?
Vakar viskas buvo gerai, kaip visada idealiai, uzsiveda vaziuoja. Siandien is ryto vuolia, suka suka starteris o variklis net nekabina. Pas mane 4 kartos duju iranga su tiesioginiu ipurskimu ir kompu. Visada vedasi ant benzo, benzo puse bako. Kas gali buti? gal kas susidure su sita problema? Honda Accord 2.0i sohc CC7
koks aftamabylius? jei jau kurias ant bendzo… gal kuro siurbliukas neveikia, gal elektro voztuvas perjungiantis ant bendzino streikuoja… priezasciu milijonas…
Pas tamsta berods 95 Honda Accord. Problemu gali buti: Imobilaizeris (jei yra) Alkuninio padeties sensorius (Crankshaft position sensor) Velenelio pedeties sensorius (Camshaft position sensor) Nuo siu sensoriu fiske nusokusi Signalke durniuoja Kompiuteris Laidai Juodai uzpyle zvakes.
grieciausiai sugedo gi negali tau zmones pasakyt kas yra
blyn man pilva skauda…kazki kokia liga gali kamuot
Hmm tai kad vakar uzgesinau masina ant duju tai kaip galejo uzpilti? ai siandien nuvesiu i autoservisa. ziuresim
Nu ir kad ant dudju uzgesinai? As savo BMW kuriau vien syki is ryto. Griebe, bet uzgeso. Tai po to apie 3 km reikejo vilkti, kol uzsivede. O po to dar apie 10 km nuvaziuoti kol prasibezdejo.
Gal cia ne degalu problema o akumo.
tai jei akumas tai gal matytu
man atrodo aiskiai parasyta kad starteris suka.
Dujos-tik blynams kepti!
O dyzelis tik traktoriams tada
ir traukinaims
Na gerai jau gerai… ir baltoms fiestoms
gal aukstos itampos laidai, arba siurbliukas
uj aciu
Aukstos itampos laidu pskirstumo dezutes dangtelis praleidinejo dregme ir zvakes su 2mm tarpu vietoj 1mm