Problema. Japan auto radiatoriai!?
Turiu Prelude. Yra iskile, itruke virsutine radiatoriaus plastikine ar plasmasine dalis. ~3cm. Kuom pasiulytumet suklijuot ta vieta? Kur tai galetu suremontuot? Kiek kainuoja "rubliu" ?
P.s pats radiatorius nelankstytas, neluzes, neklijuotas!
mano japonas yra vienintelis, kurį teko matyti nenusprogusiu radiatorium. visi likę matyti tepti visokiais marmalais, tam skirtais ir nelabai išvada viena - tai laikina. pakyla temperatūra iki 9X, ir psio, nelaiko tie plastilinai, rasoja ir leidžia visokius garus. galima "klijuoti" iš vidaus, bet tada pečiukas jau nebe bus toks mielas šaltą žiemos rytą, kaip kad anksčiau… užsineša ir pan. galbūt kažkas yra naudojęs tikrai veiksmingą priemonę, su malonumu paskaitysiu
Na ka paskutinis mados klyksmas yra minksti metolo klijai, jie ant turges kainuoja atrodo…, blyn bijau pameluoti. Na bet jau teko nekarta isbandyti, tirkai patikimas produktas. Juos net per paroda vilniuj pristatinejo. Jie tokie kaip plastelinas tipo kol nesuminkai ir nesuslapini truputi, o tada tai jau laikykis
Bet PYP taip nesinori pirkt del kazkokio she viso radiatoriaus ;( tuo labiau, kai visas gyvazzz!!! Gal kas bandet kokius nerealiausius klijuos po 50lt or smth elks. Guminiai lopai netinka?
manau pabandyk tuos klijus, kur suminkai is dvieju komponentu kaip plastilina. Senukuose ±10Lt- nieko vis tiek nepagadinsi. As savo crx kazkada su panasiais buvau skyle uzlipdes. Nauja radijatoriu pirkti , crx’ui '87 Detalitoj 550Lt sumokejau
ne visi jie geri is tu kuriuos bandem ilgiau nei puse metu tik Cargo-quicksteel atlaike (bandem goldeagle, cyclo, ir t.t.
To skysto metalo gali ne nebandyti…nelaikys…is patirties kalbu…pabandyk su epoksidke klijuoti (2 spricai, uzrasas titan)…bent jau man is visu kliju sitie ilgiausiai laike (plysis tikrai didesnei nei 3 cm), bet dek kelis sluoksnius.
pas mane kitokia beda. pavasari suvirino celicos radiatoriu (ne plasmase), ir sake, kad vistiek keisti reiks kazkada. ka geriau pirkti ar nauja ar lauzynuose ieskoti naudoto orginalaus. apie naujus irgi nekokios nuomones, tipo kitaiski, nieko nelaiko.
Gal kad as nepamenu koks ten buvo pavadinimas tu kur as turejau, bet mano radijokas jau beveik metai kaip uzlopytas ir pakolkas jokiu problemu