problema…ATSTUMAS!
ka jus manot apie draugystes ish kitu miestu…pvz.:man patinka vaikinukas is klaipedos nors pati esu ish siauliu…kaip elgtis?
Tikrai labai gerai susitikite savaidgalai ar taip lasvaiu laiku ir viskas bus gerai nors neatsibosit vienas kitam
as is jonavos, pora menesiu pradraugawau su alytiske. Tikrai buvo super, pasiilgsti, pas mane atvaziuoja keliom dienom pagywent, as pas ja…zinoma kartais buna tokiu momentu, kai taip noris to zmogaus, o jis toli ir niekajp salia neatsiras… siaip geriau kentet ir mylet, negu isvis nieko neturet ;]
netikėk tom pasako,kad atstumas nėra kliūtis.atstumas kliūtis ir gana didelė.draugystė su mergina iš kito miesto būtu geras variantas man ,bet jei tau reikia kažko tokio ką galėtum pavadinti šiltais jausmais,tai ne tau. jo nebus visada šalia,kai tau jo reikės tu negali jam parašyt sms ,bet kuriuo paros metu su tekstu:“dw sustinkam”.aplink tave visada suksis kiti vaikinai - aplink ji merginos.tiesiog jei tau tai butu just 4 fun, tuomet viskas ok, jei tau reikia kažko daugiau…tai ne tau.
susitekit pusiaukelie (ryskenuose)
Gaidys ne Draugyste Tokia, Tik Nervus Susigadini, Ka Tawo Shewliuose Mazhai Bernu ?
tu nesielk
pasinaudoti PAIESKA, cia geriausias atsakymas…
kaip shirdis liepia
…kaip sirdis liepaia, ji gali liept ir gala gaut, bet dar nereiskia, kad jumi taip ir darys, reiktu sveiku protu dazniau vadovautis, tada ir papildomu problemu nebus…
Ishimtis
jeigu atstumas nera labai didelis taj nieko tokio
nu ir kas? taigi dzin tas atstumas…
Nu NEzhinaw, Man Tai Nieko Gero Tokios, Nes Tikrai Jei Norisi Shalia Zhmogaws, O jis Uzh Belekiek Km, Tai Zn…