proba
jibitvajugarbanu, kaip skaniai gavos.
sonine, kaip ir lasinius, sudyt pats bandziau pirma karta. ir ni v proliote.
7 dienos zasolkes.
kur recepta paskaityt?..vaizdelis
lašinys geras dalykas, bet česnakas Tibeto medicinoj lašais dozuojamas ir jie žino ką daro homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/mityba/Cesnakas skanaus, jei ryt skaudės galvą, žinosi nuo ko
nu ir…?
psau as ta tavo tibeta …jums juokas neima,kai bandoma mums primest visokius tibetiskus,indiskus ir kitus lochatronus?
Rutebi, labay labay.
Dr’as, koks dar receptas… druska, pipirai, kvapnieji pipirai, kazkiek lapelio. nu as tai pradziai druskos zagatovke pasidariau, sumaisiau ten viska, pritryniau cesnako. paskui kiekviena smota reikia gerai itrinti ta xyune, netingeti.
paskui i puoda, ir dangciu uzspaudziau. po 3 dienu varciau.
nakciau>tai cia realiai tas pats,kaip kad mesa marinuoju kepimui,tik jos nereikia kepti? …o ji nepasidaro pliurzine,nesuminksteja,laikai balkone ar saldytuve?
ar as nesakiau kad bus zeba
tai recepto cia nereikia, pasidarai sudyma su prieskoniais, tada ytrini gerai mesa ir geriausia tai kabinti vesioje patalpoje. cia kaip ir kumpelius vytinimui irgi kabini ir super. nu maisto egzpertai o nezinojot tokio dalyko kaip sudyta sonine
nu čia, galiu pasakyt, vaizdelis nelabai - neatšaldyti supjaustyti, todėl susivolūziję.
ziche>gyveni ir mokaisi…as pvz gal pries menesi suzinojau,kad pries ejakuliacija labai ok,kai dama dantimis … kiausiu skura pakandzioja svelniai
…su maisto ruosimu irgi tas pats…niekados visko nezinosi
dr tikrai dar mokaisi o sitiek metu
bbz, pliurzine tai ne, bet realiai noretusi kietesnes, nors pjaustosi normaliai. ji ten rasole buvusi, ciuju edamas smotas apdzius dar, pvz ryte ragavau, tai panasus nesuesti gabaliukai nuo ryto praguleje lekstej, zenkliai padziuvo. kitkas i saldikli eis. nu as toks brezglyvas gana, bet tocnai nesijauciau zalia mesa edas. puodas stovejo balkone, ten beveik lauko temperatura.
saruj, tai ka su issudytais smotais daryt? i saldikli, ar dziaut marlej?
y kamera nebutina ksiti, gali suvynioti y popieriu ir kisti tiesiog y saldziu. uzsaldyta mesa keicia juk skony plius kita karta pabandyk per pora pirstu smotus max sudyt. nes kuo storesnis gabalas tuo ilgiau reikia laikyt kad ysisuretu. bet sonine minksta ir buna, ne taip kaip sudytas lasiakas
nors jei gerai atvesinus tai butu kietesne.
, pabrandink truputį, tegu šaltai pastovi - bus
Tas lombardijos pipiras niekam tikes.
da i kaip tikęs