PRO PAC Lietuva

PRO PAC Lietuva

Malonu, kad Lietuvoje atsiranda tinklapiai, kuriuose tiesiogiai galima nusipirkti prekių, tame tarpe ir maisto šunims ir katėms. Maloniai buvau nustebintas suradęs ir puikaus amerikietiško šunų maisto tinklapį propac.ten.lt Tačiau tinklapio turinys savotiškai nustebino. Jame nėra vietos diskusijoms ir atsiliepimams, maisto kainų, el. pašto adreso kontaktams. Maloniai buvau nustebintas ir terminu “Pro Pac Lietuva”. Panašu, kad užjūrio gamintojas sutiko atidaryti filialą pas mus arba įmonei suteikti pagrindinio šalies distributoriaus įgaliojimus Liežuvis Gaila tik, kad tinklapyje nėra plačiau aprašyta apie įmonės veiklą. Dar daugiau mane nustebino tai, kad ten nurodyti asmenų ir veislynų adresai, kurie, matyt, naudoja šį maistą. Įdomu ar su jais buvo derinama skelbiant šią info? NekaltasBe to, buvau maloniai nustebintas, kad maistą galima užsakyti ir norimo veislyno ar asmens vardu. Matyt, galima draugui nusiųsti malonų siurprizą, pavyzdžiui sąskaitą kokiam 100 kg maisto Liežuvis

jo, idomiai ten su tais veislynais Apakęsdabar galiu paimt ir uzsakyt Julijai arba [email protected] maistelio Cha cha (ju veislynai irig ten yra Cha cha)

Ten Bangiečių visas arsenalas Taip

davai uzsakom koki 150kg? Baisu

Pvz gimtadienio proga uzsakom TaipDatas zinom Gerai ir pirmin Mirkt Cha cha

Taip Gerai

Nu čia kad per bajeris Nekaltas ko ten visi surašyti Nekaltas

nu, idomiai sakyviau Nekaltas Baisu

Vieni vardais kiti pavardėm treti veislynais Nekaltas

Aha, vadinasi tavo sutikimo jie neturi… Apakęs

Apakęs Apakęs Apakęs nu nieko sau, jauciu greit prades visiem maista vezhti Nekaltas

Nu tikrai neturi Nekaltas A čia jie gal galvoja kad tą maistą imsiu tai iš karto ir įrašė Nekaltas Šypsena

ir kodel butent tuos, o ne kitus veislynus ir zmones surase? Nekaltas

Na mano pazystami zmones irgi nezinojo, kad irasyti i si sarasa, nors maisteli jie vis tik naudoja. Bet kai perskaiciau, tai uzsakymu sistema tikrai prajuokino… JuokiasiBet manyciau tai daugiau ne uzsakytoju patogumui, o reklamos tikslais !!!

radau keleta veilsynu kurie jau senokai nebeuzsiema veisimu Nekaltas Cha cha

Nu kad ten veislynai surašyti - dar poniatno, bet kad ten ir žmonių yra, kurie tą maistą valgo… Liežuvis Kaži, kokie atsiliepimai? Liežuvis

Myletojau, as radau ir kontaktus, ir vieta atsiliepimui parasyti NekaltasVeislynus surase visus, kiek tik gavo informacijos, gal is LKD, ar VSMB archyvu, nes yra ir senu nebeaktyviu veislynu. Juk gali ir savo nauja veislyna irasyti, ar tiesiog pavarde, man kazkaip viskas aisku pasirode. Laimingas MirktP.S. Mano sunys nevalgo sito maisto, o jis profesionalus?

nezinojau, kad Anyksciu vynas irgi sunu veisimu uzsiima, maniau tik rasaliuka gamina. O kiek tam prisistatyme klaidu - tiek skyrybos, tiek rasybos Apakęs

“Anykščių vynas” beje veislyno pavadinimas Mirkt