PRO PAC Lietuva
Malonu, kad Lietuvoje atsiranda tinklapiai, kuriuose tiesiogiai galima nusipirkti prekių, tame tarpe ir maisto šunims ir katėms. Maloniai buvau nustebintas suradęs ir puikaus amerikietiško šunų maisto tinklapį propac.ten.lt Tačiau tinklapio turinys savotiškai nustebino. Jame nėra vietos diskusijoms ir atsiliepimams, maisto kainų, el. pašto adreso kontaktams. Maloniai buvau nustebintas ir terminu “Pro Pac Lietuva”. Panašu, kad užjūrio gamintojas sutiko atidaryti filialą pas mus arba įmonei suteikti pagrindinio šalies distributoriaus įgaliojimus Gaila tik, kad tinklapyje nėra plačiau aprašyta apie įmonės veiklą. Dar daugiau mane nustebino tai, kad ten nurodyti asmenų ir veislynų adresai, kurie, matyt, naudoja šį maistą. Įdomu ar su jais buvo derinama skelbiant šią info?
Be to, buvau maloniai nustebintas, kad maistą galima užsakyti ir norimo veislyno ar asmens vardu. Matyt, galima draugui nusiųsti malonų siurprizą, pavyzdžiui sąskaitą kokiam 100 kg maisto
jo, idomiai ten su tais veislynais dabar galiu paimt ir uzsakyt Julijai arba [email protected] maistelio
(ju veislynai irig ten yra
)
Ten Bangiečių visas arsenalas
davai uzsakom koki 150kg?
Pvz gimtadienio proga uzsakom Datas zinom
ir pirmin
Nu čia kad per bajeris ko ten visi surašyti
nu, idomiai sakyviau
Vieni vardais kiti pavardėm treti veislynais
Aha, vadinasi tavo sutikimo jie neturi…
nu nieko sau, jauciu greit prades visiem maista vezhti
Nu tikrai neturi A čia jie gal galvoja kad tą maistą imsiu tai iš karto ir įrašė
ir kodel butent tuos, o ne kitus veislynus ir zmones surase?
Na mano pazystami zmones irgi nezinojo, kad irasyti i si sarasa, nors maisteli jie vis tik naudoja. Bet kai perskaiciau, tai uzsakymu sistema tikrai prajuokino… Bet manyciau tai daugiau ne uzsakytoju patogumui, o reklamos tikslais
radau keleta veilsynu kurie jau senokai nebeuzsiema veisimu
Nu kad ten veislynai surašyti - dar poniatno, bet kad ten ir žmonių yra, kurie tą maistą valgo… Kaži, kokie atsiliepimai?
Myletojau, as radau ir kontaktus, ir vieta atsiliepimui parasyti Veislynus surase visus, kiek tik gavo informacijos, gal is LKD, ar VSMB archyvu, nes yra ir senu nebeaktyviu veislynu. Juk gali ir savo nauja veislyna irasyti, ar tiesiog pavarde, man kazkaip viskas aisku pasirode.
P.S. Mano sunys nevalgo sito maisto, o jis profesionalus?
nezinojau, kad Anyksciu vynas irgi sunu veisimu uzsiima, maniau tik rasaliuka gamina. O kiek tam prisistatyme klaidu - tiek skyrybos, tiek rasybos
“Anykščių vynas” beje veislyno pavadinimas