Pro mano langa…
…vakar. Grazus saulelydis buvo…
su kokia programa apdirbate savo foto?? siaubingas saulėlydis (gerąja prasme)
Su Adobe PS. Tik kad cia nedaug teapdirbta, truputi levelius zemyn timptelejau. Ir dar nukirpau gabaliuka desines, nes ten toks milziniskas kranas(beveik iki pat foto virsaus) matesi. Ilgai galvojau, palikti(nes kazkaip savotiskai) ar nukirpti, bet nukirpau, nes… gal nebe taip romantiska butu. O su tuo kranu, nukirpus, gavosi atskira nuotrauka. Tiesiog…saulelydis buvo toks.
aš nieku gyvu nenorėjau savo klausimu pasakyt, kad šita foto labai jau apdirbta, tiesiog pamačius vienaip ar kitaip patraukiantį darbą norisi užmegzt pokalbį su autorium…įdomu ką renkasi profesionalai smagu girdėt, kad Jums pats fotoprocesas sukelia konfliktą, kad svarstote, kaip geriau pasielgti (nukirpt tą supistą kraną ar ne),ir kokias pasėkmes turės vienas ar kitas sprendimas, smagu, kad tiesiog atsakingai žiūrite į savo darbą, pomėgį ar hobį… net nžn
atrodo kaip pasaulio pabaiga.Grazu butu su tokiu groziu uzbaigti…
Aretse, uzbaigti ka??? Tu cia baik tokias kalbas varineti!!! Justina, as ne “Jus”, bet “tu”, jeigu galima… Nesu jokia profesionale, hobi fotografe, vis dar pradedanti… Nes nezinau dar tiek ir tiek, mokytis ir mokytis…ir bandyti. O toki saulelydi nuteksti daugelis sugebetu,ir dar geriau, juolab kad dar pro savo langa… Taip kad… Bet vistiek dziugu, kad kai kam patiko…
Aha, fotke - puiki, kranas - sudas O fotoprocesiniai konfliktai - tai sunkus ir kartu malonus dalykas, tai tikslo paieska
Dar del tos pasaulio pabaigos…Aš taip pat norėjau pasakyt, kad kaip kadras iš “Pasaulio karų” atrodo… Bet tai jėga
nors vakar ir ne triju sesetu diena buvo, bet vaizdas toks… net bauginantis
dangus tuo ir žavus- niekad nebūna toks pat.