Pro Audio.apie pro lygio garso koloneles.
kokios firmos kolonkes patarsit imti?kas geriau JBL ar YAMAHA?padekit apsispresti.
Kiek lietuviškų pinigų planuoji už visa tai palikt?
manau kad apie15000 lt.sumokeciau uz gera daikta.
Aš už JBL. Profesionalai naudoja, kokybiškas ir patikimas daiktas. Manau, nepasigailėtum. Aišku dar JBL’ai JBL’ams nelygu, bet už tokią kainą jau kažką tikrai nusipirksi.
gal parasyk kur ir kam tu tas kolonkes zadi naudot? uz tokia suma as tau ir scenines priekio kolonkes pasiulyciau…
nei tu pirksi nei tu ka…
nu tai as apie scenines kolonkes ir kalbu.juk sakiau pro lygio!
o pro lygio tai tik scenines? oi, minedai, shmaikstuoli tu
nu jau tikrai ne buitines!pro aparatas vargu ar stovetu kambari pas kazka
matai Minedai koki gryba pjauni, va sitos “namines” anot taves, ne pro kolonkes matyt ko gero ir daugiau nei 15 grand kainuoja ir uz tavo scenines daug kokybiskiau skamba. Kaip galima lyginti scenines ir namu garso sistemas…??? ir vienos ir antros gali buti pro ir ne pro…
ir dar 15k zadi isleist… tam apie ka ne zalio supratimo neturi kam ir kurt tokias temas…?
Nu nesikabinėkit taip žiauriai, juk tik patarimo prašė. O šiaip pro gali būt ir buitinės, ir sceninės. Skirtumas - buitinės ir sceninės, o ne buitinės ir pro…
aciu uz beviltiskus patarymus.
buna dar ir studijines taip pat pro ir ne pro
beje, beviltiskiems klausimams beviltiski ir patarimai
pritariu.
gal pradziai reiktu pasispresti kokio tipo koloneliu reikia?..
ehmn, nedrisciau taip vienareiksmiskai teigti, nes reikia lyginti ekvivalentus ir buti praklausius abieju kompaniju produktus. vien vardas nieko nereiskia.
mat jbl padare daug ir geru koloneliu, ir plerpalu.
tuo tarpu yamaha neatsilieka - savo sarase turi visko, tarp ju ir legendine ns serija, bei labai gera koncertine akustika.
Taip, pritariu. Tokios tiesioginės patirties su Yamaha neturėjau, bet žinau, kad kokybe pasižymi. O JBL neblogai žinau, tai iš patirties ir siųlau. Juk nieko bloga apie yamaha nepasakiau. Sakiau, kad aš už JBL, bet tai nereiškia, kad aš prieš yamaha Iš vis nieko nepasakiau, o pasiųliau tai, ką žinau, ir abejoju, ar žmogus nusiviltų nusipirkęs kažką iš JBL turėdamas 15k pinigų -)
gal ir nenusiviltu, jei protingai juos isleistu…
bet, kaip matau, zmogus nelabai zino ko troksta jo pinigine
aciu uz komentarus.nusipirkau EV.manau kad JBL ruko
15k yra ir kur geriau investuoti