Priverstas pasitraukti
Tai vat mieleji, del imones kurioje dirbu keistos IT politikos, esu priverstas laikinai pasitraukti is Bangos.Kol kas neturiu is kur dar galeciau pasinauduotis internetu, todel galesiu su jumis bendrauti tik el. pastu. Mano emailas lieka veikiantis.Tel nr. irgi pasikeite todel kas turejote paredaguokite, kas neturite uzrasykite.Butu smagu jei pakviestumet i koki meet’a
Andresito kaip tai pasitraukti
Mes Taves neisleidziam, pasiusim ka reikia i Tavo firma ir bus tvarka, bus taip kaip buvo senais gerais laikais Taves cia labai truks…Ne tas zodis, kad truks…
Tai naujiena na tada bent iš ineto kavinių pas mus užeik
ir tą naują savo telefoną pasakyk,o meetas Kaune lapkričio 15 dieną,gal galėsi iki mūsų?
Andresito, kadangi tenka pasitraukt (ne, geriau skamba atsitraukt), tavo lankomumas meetuose tures but 100 proc. (arba nebent del ligos su pateisinimo rasteliu praleist galima ) Butinai pranesim, kas kur kada
Ir tikrai kartais i interneto svetaine galima uzsukt.
imones tai is viso is proto kraustosi reikia jas i pipiru zeme
bozhe Andresito, kaip cia daba, imsi ir iseisi, gi 21 amzius, inetai ant kiekvieno kampo, gerai, palik savo rekvizitus private, susilakt tai reikes
nu gerai , tipo ir man labai gaila
o shyta , negalyma buto priesh tai - pamatyti taip sakant , kad tikrai gaila pasidarytu , a ?
a Tu isivaizduoji kokias ash Tau cia pamynkas suorganizuociau , jei man nOshirdziai gaila pasidarytu , kad Jumi isheini , a ???
Andresito, labai gaila , kad pasitrauki Bet juk savojo baro neuzdarysi? O mes keldami
vis tave prisiminsim
pagaliau ir tu pradesi DIRBTI
Nėr čia ko džiaugtis nelaime artimo -gali daug kam apribot priėjimą prie neto…Ne veltui vis daugėja apklausų i darbdavių nepasitenkinimo…Darbuotojų naudojimusi netu…
Nu va. Tai gal pagaliau susitiksiu Tave kokiam meete. O tai vis "negalėjau", "nenorėjau" i vsio takoe buvo.
Nieko baisaus. Aš įsijungiu per pietų pertrauką ir po darbo. (Pats susipratau, sąmoningas tpskant )
Andresito! Oi, kaip liūdna… Bet gal nebus taip blogai? Gal rasi kokią išeitį? Juk dar tiek švenčių mūsų laukia - ir metukų jubiliejus, ir senų metų palydos!.. Nepradink, rask būdą nors retkarčiais mus aplankyti
O kai tik bus suorganizuotas koks grand meet`as - būtinai duosim žinią
Tavo dalyvavimas būtinas
D. Britanijoje kompanijos "Star Internet" atliktas tyrimas parodė, kad net 43% firmų seka, kaip jų darbuotojai naudojasi internetu.
Nauja tyrime pasirodė tai, kad net 30% Britanijos kompanijų vadovų neprieštarauja tam, kad jų darbuotojai peržiūrėtų su jų darbų nesusijusius interneto puslapius.
Net penktadalis bosų pripažino, kad el. pašto paslaugos atjungimas bent vienai dienai neleistų jų firmai funkcionuoti.
Analitikų manymu, pastaruoju metu firmose ryškėja naujas reiškinys - vadovai supranta, kad griežtas interneto naudojimo ribojimas neduos firmai tiesioginės naudos, nes ženkliai sumažins darbuotojų bendrąjį produktyvumą.
Šaltinis: Internet Standard, ebiz.lt
Ai, net nezinau ka besakyti, kaip mes be taves. Greiciau grizk, kaip issilaikys baras kol sugrisi?
Liudna…
Ir su kuo as i meeta dabar vaziuosiu
Gaila,kad tep gaunasi!
Nenusimink .
))
Andresito pasitrauki
Yra ineto kavinų ir
brangu. Gal rasi kartais kelis litukus
su mumi pabendrauti
Aš lauksiu Tavęs… Iki
Aciu visiems uz uzuojauta, pasitraukti amziams tikrai neketinu, tesiog musu kaime kol kas nera interneto kaviniu,gal pati proga ikurti ne tik virtualu bara
Parasyti parasiau o koordinaciu nepalikau
tai gi rasykite [email protected] arba +37065255167
Sirdingai jusu Andresito
PS Neapleiskite baro.
Andresito, iki
.
Andresanto, mytas 15 d. Vilniuj
Jei ateisi ,1 butelis ish Lietaus ishloshto tavo