Privalomas mashinos draudimas!!!

Privalomas mashinos draudimas!!!

turiu toki klausimeli. Ar yra toks draudimas tik zmogui, ta prasme, kad aprdrausta na mashina o ja vairuojantis zmogus, ir tas draudimas veikia, vazuojant su bet kokia mashina, jei tik tas apdraustrasis zmogus uz vairuo

Man regis nera, bet tixliai pasakyti negaliu Nekaltas

Yra sveikatos draudimas.

Jei as teisingai supratau cia kalba apie civiline atsakomybe Nekaltas

nu a jaigu mano tevas draudima padare ash galiu varinet su jo tachka i ji bus apdrausta. Nors ten draudima nurodita tevo asmenine informacija…<pvz vardas pavarde…>

seniau galima buvo draustis arba masina civiline atsak. arba teises. Taigi jei apsidrausdavai teises tai galedavai vazineti su kokia tik nori auto (jei turedavai igaliojima tai auto) ir jei padarydavai avarija tai draudimas sumokedavo. Arba kaip jau minejau galedavai apsidrausti savo auto ir situacija tokia pati kaip dabar yra. O siaip nezianau ar dabar teises draudzia ir ar yra isvis tolkas jas draustis, juk dabar visos masinos yra apdraustos, o su neapdrausta auto ilgai nepavaziuosi, tuos israsys kosmine baudele Šypsena

nu a jaigu mano tevas draudima padare ash galiu varinet su jo tachka i ji bus apdrausta. Nors ten draudima nurodita tevo asmenine informacija…<pvz vardas pavarde…>

cia anksciau norejo padaryti atseit apdraudzia teises ir viskas su kokia auto vazuoji ta auto automatiskai abdrausta bet to dabar dar neraNustebęs bet jei tavo tevas abdraude savo auto tai gali ir svetimas vairuoti skyrtumo nera kas vairuoja nebent tevas parduotu auto tai automatiskai reiketu perasyti draudima o taip tai galioja bet kamLabas

buna isimciu, pvz. jei auto apdrausta su nuolaidom, priklausanciom tik konkreciam asmeniui (II grupes invalidas), tai kitam asmeniui vairuojant si a/m jo draudimas negalioja

2004-03-05 LR įsatymo pakeitimo įstatymas teigia, kad VISOS LR užregistruotos mašinos PRIVALO būti apdraustos. Draudžiama mašina, o ne vairuotojas Mirkt
Per paiešką surask tą įstatymą ir visakas bus ypatingai aišku Cha cha

Jeigu nori apdrausti ir save, isigyk sveikatos draudima.
-Bet kaip vairuotojas.

siaip, girdejau dar apie galimybe apdrausti savo civiline atsakomybe zalos atveju profesines veiklos pasekoje - gal eitu ir vairuotojui ja pasinaudot…?

bet ar yra butinumas - kai visos auto turi but apdraustos…Nekaltas