pristate 3 serijos zudika

pristate 3 serijos zudika

topgear.com/uk/car-news/new-jaguar-xe-revealed-2014-9-8XE modelys.

Žudikas 3er jis nebent toj pačioj saloj Cha cha

Kad ir ten bus bbs Cha cha

prabangus Mondeo

Kalbant apie Jagus… Juokiasi Cha cha auto.plius.lt/skelbimai/nuotraukos/jaguar-xj6-4-0-l-se danas -1997-benzinas-3794605.html?

pavaru svirtis Juokiasi

Na, aš labai rimtai svarsčiau ir bandžau XF, kaip alternatyvą.

O kas nepatiko, Auri? Šypsena

bandytas XF…aisku ziurint is toli ir bunant neislepusiam,po kokio babuino ok…bet siaip bent man kas labiausiai uzkliuvo,tai tame bandytame XF’e apdailos sidabrines ,kazkokios kinietisko stiliaus ir labiausiai,tai tokia bbi suprasi vaziuokle,tiksliau jos darbas…“kas sau” …o siaip zmones ziuri,kai judi gatveje Taip

A vot važiuoklė man patiko. Ypač jos tylumas ir standumas. Apdailos irgi man patiko, nes iš tikro aliumo darytos, A vot suvedimai tų apdailų ir odos kokybė - nelabai. Apskritai surinkimas, kur posparnius pažiūri, samažėzais sukabinta, tai taip… Cha cha

kad anam nelabai aliuminis,tie visi iDrive ratukai ir knopkes irgi greit nusitryne,o standumas man tai toks abejotinas,kur nereikia,tai standi,kur reikia standumo,kazkaip per kebula nueina vibracija…tiesa,ten ir ratai r21 orginaliai stovejo Nekaltas

ps.speju tavo bandytas buvo naujas/a[ynaujis,o mano bandytas toks “bizprizornikas” be istorijos ir galimai beges nuo 100kkm iki 400kkm Cha cha

as tai arabu forume skaiciau, kad jie nieko gero, nors arabu kalbos nemoku.

Na joa, naujas deminis ten buvo. Plius vienas pažįstamas pre-faceliftą turi. Teko iki Kauniuko ten atgal pavažiuoti.

tas vel islindo su bajeriukais Gerai GeraiAuri>turi ka lygint,o as tik viena ir tai be kilmes dokumentu ciupinejes Cha cha

zmona dirbo per ta pristatyma su rytu europos ir skandinavu atstovais Cha chaAtvaro ten delegatas is Lietuvos. Ji jam - Laba diena, cia va programa, dokumentai, lalala… tas taip laba diena… ir ziuri mazdaug Apakęs ir negali nieko pasakyt… jauciu ciuvas stovejo ir galvojo kad girdisi Juokiasi

as tik islendu, karts nuo karto, o tu nenustoji cia visus juokint Juokiasi

Aciu Taip

Ufff