Prisipazinkite kiek esat pirke vogtu telefonu ir kiek jum yra ju pavoge?
As nesu pirkes nei viena vogta, gal todel ir man nepavoge. Seip dabar esu tokios nuomuones kad reik neduot vagiams darbo-ir is pacio nevogs. Cia panasei kaip nesidziauk rades, neverk pametes. Rasykit ka jus manot
As taipogi nesu pirkes ir niekas nevoge(tfu tfu tfu) arba dar viena taisykle kuri man pasiteisino: skupus moka du kart. Nusipirkau 3310 100lt pigiau negu ji kainavo tai kai pradejo gest uz remonta sumokejau daugiau negu pats tel kainavo. Toks tas pasaulis
na as pries pora metu esu nusipirkes wiena wokta telefona na bet is manes dar neivieno nepawoge tfu tfu tfu
jo skupas moka daugiau! Pries metus nusipirkes buvau motorola taj ish pradziu baisei batarke nelaike… po keliu sms ir skambuciu ishsikraudavo ir seip buvo ivairiu bugu, bet daugiau, net naudotu telefonu nebeperku ir nesiruosiu pirkt, nebent nezhinau kas butu, gal bomzas buciau o va nusipirkau nauja cx ir daba nesiskundziu, nes zinau, kad naujas ir bus sugadintas, kaip anas
Pirkti vogta Kriminalas
Kiek esu pirkes telefonu, tai visus naujus, is salonu. O dar nei vieno man nepavoge. Tfu tfu tfu
As irgi nesu pirkes naudoto ar vogto.Ir tikiuosi nepirkti.Nauja nusiperki su garantija,jei sugenda tai sutaiso arba keicia i nauja.