Cia priklauso nuo kiekvieno vyro, nes nors pavirsiuje jie yra beveik vienodi, bet kai pazisti juos geriau supranti, kad kito tokio pat nerastum visoje zemeje, nes kiekvienas zmogus yra idealus tuo, kad skiriasi nuo kitu
As ir manau, koks skirtumas, o ko ir paciai merginai to nepadarius, tiesa sakius as jau viena karta tai padariau, o jei ir dar kas nors man patiktu butinai tai dar karta padaryciau
Noreciau paklausti vat
O kaip suprasti kad vaikinas tave tikrai myli??? Kaip suprasti kad tai nera tik zodziai? Ir ar daug kam pasiryzes mylintis vyras??? Ar daug galetu padaryti istverti del moters kuria jis myli???
Patikek manim viskas praeis, pati neperseniausiai buvau puolus i gilia depresija, bet draugai bangieciai padejo man ja atsikratyti, o kai oras vel atsils nuotaikyce savaime pasitaisys pamatysi, nes man daug ir pavasaris padejo, be to geriausia drauge suorganizavo "pasikeitimo akcija" ir dabar as vel sveika ir pati padedu tikiems, kai juos kankina kokios blogos nuotaikos
jau tokis gyvenimas yra, kad ne visada buna taip kaip mumis noris
Atsiprašau, kad nebegaliu dorai išdėstyt minčių savo. Tau pritariu visom 18, tik man galvoj nebe tas…t.y. nebežinau…
Slegia mani tas sup… pavasaris…ir skauda, kad net rėkt norisi…
ir nieko nebgaliu sau padaryt…jau taip viskas atsibodo, kad imu galvot labai negerai…
Ne į temą čia, bet tikiuosi, žinai apie ką aš???..
Na, pirmiau tureciau susirasti tikrai patikima piniginiu iplauku buda, kad netektu mano vaikams kesti nepritekliaus, nesuprantu as tu motinu, kurios palieka savo vaikus, arba ju prisidirba tam, kad gautu pasalpas ir jas pragertu
As manau, kad jei sugebi pastoti, tai privalai ir rupintis savo mazyliu , juk vaikai tokie nuostabus , kaip galima ju namyleti ar net musti juos
O kodel tu negaletum to padaryt???
O jei tavio bernas galvos, kad merga turi prisipazint, taip niekad ir napasakysit, kad mylit vienas kita, nes tai pristarautu jusu isitikinimams
Manau, tai kvaila…