Prisiminus

Prisiminus

Prisiminus kelione… tai vat sitas busas kuriuo teko praminti 2.5K km su viniu rate Cha cha kur keliones viduryje parejo posukiu rele, tai arba neveike, arba pastoviai degdavo Cha chagalinio numerio apsvietimas iskrito is supuvusio lizdo, momentais pradedavo streikuoti vairo stiprintuvas… o siap 150km/h be problemu, kuro sanaudu neskaiciavau, nes kazkaip kai kuras nepilni 2.5lt ir dar imones tai kazkaip dzin Cha chao vat BY degalines zjb… atsiskaityt gali grynais $, EUR, rubliais ir kortele GeraiP.S. atkreipiu demesi i bordiurus… visuose degalinese ir miesteliuose BY bordiurai yra dazomi… tai raudonai/balta tai juodai balta Cha chaNet juokas jame… kiek zmoniu turi darbo… Šypsena jei musu darbo birza taip issiustu dirbti tai neliktu bedarbiu Cha cha Šypsena

kaip tu, sitoks ponas, galejai vaziuot su tokiu varguolisku transportu?

truliaks > nes neesu kiauras kaip tu Juokiasi

pagal tavo snekas ir paniatkes, tai tavo darbine masina kaip minimum pilnos komplektacijos e klases mersas nuliovas

as darbines masinos ir neturiu… man labai gerai ir asmenine… Cha cha po visa lietuva esu isnarses su savo masina (tik viena karta su Skoda Superbu i kauna myniau, po to sakiau nx) bet tavo kiauram proteliui nedaina, kad reikejo vezti 3.75 metro ilgio detale, kuri paprasciausisi telpa tik i busika Juokiasio siap jei taip idomu tau tai turejo kartu vaizuoti lengvoji, bet baltaruskiai zamutyli kazka ir teko priimti sprendima ar laukti diena ir nakvoti BY, ar sesti i busa ir netempipant gumos minti i RUS… dar klausimu bus? Juokiasi

tai ko su ml is paskos nevarei?

to kad man labai gerai Alus siurbti buvo, o ne uz barankso visa kelia sedti Be be be

“o siap 150km/h be problemu, kuro sanaudu neskaiciavau, nes kazkaip kai kuras nepilni 2.5lt” “to kad man labai gerai siurbti buvo, o ne uz barankso visa kelia sedti” Taip pats vairavai ar ne pats? Nekaltas ???