Prisimenat? :)

Prisimenat? :slight_smile:

ech , kaip aš jį pildavau Girtas Gerai Jaučiu reikės dabar vėl pradėt žaisti , užsivedęs kažkada buvau Cha cha

Net nezaides sito Liežuvis

čia antras jeigu ką , trečias tai man nepatinka Ne

jo gerulis geimas, turiu kartais sulosiu

kas cia per zaidas?

lupuselis: RollerCoaster Tycoon 2 Mirkt

uoj kaip loshdavau Gerai bet yra gi rollercoaster tycoon 3 kur 3d. tas idomiau Gerai bet ir sitas zjb.

ash buvau padares ultimate atrakciona, kuriuo zmones bijojo vaziuot Cha cha. jis ypatingas buvo tuom kad vagonus uzkelia aukstai kaip tik buvo imanoma ir is tokio aukscio tada tie vagonai tiesiog krenta. deja zmones nepanoro jo isbandyt, tai teko sumazint auksti Liūdnas. bet zodziu to mano atrakciono vaizdas vis dar laikos mano atminty Cha cha

oho,visi apsivemtu ten nueje,o gal ir ne?

Cia tikslas - atrakcionus statyt? Nekaltas

natrix: ai aš tai dar ne tokių prikurdavau Cha chaRamazotti: man šitas labiau patinka kažkodėl… NekaltasKompermenas: jo , ten lankytojai vemdavo išėję iš atrakcionų , ne visi , bet būdavo , taigi reikėdavo samdyti valytojus , pridėti suoliukų , kad galėtų atsisėsti ir neapsivemtų MirktBlackNight: eik miegot , ko čia sėdi? Koks čia tikslas tau sėdėt? Bl kaip paklausi… Blogai

kazkoks dar tycoonas buvo kuri net ir as zaisdavau Cha cha irgi va is sitos serijos, nes labai panasus ir valdymas atrodo, bet nepamenu kaip vadinasi. Zn, kad budavo ir masinos ir traukiniai ir lektuvai…

transport tycoon manau Cha cha

Sitas tai visu laiku geriausias Transport Tycoon deLuxe

gerulis cia =]