Prisijungimas prie Gmail per WAP

Prisijungimas prie Gmail per WAP

Kadangi neina sukonfiguruoti Gmail pasto per CX65 mail klienta, radau WAP puslapiuka. Pirmiausia reikia uzregistruoti savo adresa gmailwireless.com/ , po to galima prisijungti per wap.gmailwireless.com. Viskas neblogai veikia, puikiai skaitosi, tik issiusti nepavyksta - praso patikrinti nustatymus, nors pas mane jie geri. Bandykit gal kam pravers

dekui, toj isbandysiu… seniai ieskojau… o gal kas zino pop3 pasta galima sukonfiguruoti gmail’ui?

Kad per telefona veijtu tai galima mail.ru , delfi ( jei mokamas paketas) daug yra, naudokis paieska

tai jau turiu gmail.com… zmones zino mano mail’a… nesinori keisti… nu o kas liecia ta gmailwireless.com, tai kad negaliu prisijungt… Liūdnas

Na jei neiseina issiust tai i smtp serva ivesk bites servo adresa. Atrodo smtp.bite.lt ar tai smtp.banga.lt ir tada siusis

praneskit jei kam pavyx su gmail ir pop3

O savo acounte Pop3 isjungei prieš bandydamas su telefono programa tikrinti? Šeip visi nustatymai surasyti: gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13287 Reikia tik kad pašto programa palaikytu SSL ir TSL standartus (suagiai galetum naudotis)

As ramiausia tikrinu gmail per mozilla thunderbird tik reikia paieskoti ten aprasyta kai sukonfiguruoti per pop3 pasto dezeje ir dar reikia nurodyti kad leistu jugtis prie sito pasto per pop3 Jei kam kils neaiskumu ieskokit mirce citriukas arba i privata rasykit Mirkt

Isbandziau placiau ta gmailwireless. Su Siemens CX65 ir Labas viskas gerai, eina prisijungti, priimti ir issiusti. O su kt. telefonu, N3100 ir Tele2, neina prisijungti. Kai Gmaila tikrinau per CX65 POP3, buvau ir gmaile POP3 ijunges, jungdavo l. ilgai ir galu gale nesujungdavo. Na kolkas bent per gmailwireless veikia…

maniskis SE T630 (su labas) pareiske kad “objektas nepalaikomas, jo atsisiusti negalima” BaisuBet schema T630+iPaq2210 (veiksmas aisku delninuke) veikia puikiai isskyrus ta beda kaip ir tau pradzioj:

ka pakeitei kad pasitaise?

GMailo su standartiniu telefų pašto klientu neis sukonfigūruoti, nes gmailas reikalauja saugaus prisijungimo per SSL arba TSL. O šių protokolų nepalaiko paprasti telefonai… Man pavyko sukonfigūruot tik ant smartphonų atsisiuntus papildomą programą… Taigi lieka tik tas linkas per wap tikrintis…

paprotinkit mane: tai siuo (gmail) atveju problema yra telefone (del saugumo nepalaikymo) ar vistik wap’e?

Taip… per wap`a turi veikt, tačiau per pop3 - ne

Su smartu P800 isbandziau visus variantus, bet deje rezultas neigiamas. Bandziau jungtis ir per Opera+labas, ir extra saugiu portu 9203. Beliko paklausti kokia tai progse smatfonams UIQ.

Yra tokia lyg ir ProfiMail ar kažkaip panašiai… Nėra po ranka dabar telefo, negaliu tiksliai pasakyti Beje, dar šitam reikalui full gprs reikia

Zinau tokia, bet juk profimail niekuo is esmes nesiskiria nuo email kliento telefone. O beje kaip su tuo labas full gprs, pries 3d. dar leido el.pasto klientu naudotis, o dabar nich nieko nebesigauna, kaip ten yra?

Na as kazkaip buvau isitikines kad yra nustatymas SMTP authentication ir turi veikti ir https pastas… Liūdnas