Prišalusios durelės

Prišalusios durelės

Iš anksto sorry už naivų mergaitišką klausimą Šypsena Bet gal galit patarti ką daryti, kad mašinytės durelės per naktį neprišaltų. Gal kokių spec. priemonių yra? Nes kažkaip nevilioja perspektyva visą žiemą kaip šiandien per bagažinę į savo mazdutę ropoti… Cha cha

kiekvienoj degalinej yra tokio silikono, patepi gumas ir vsio. Nebeprisala. Kaina iki 10 Lt.

ačiū Šypsena

Merginos apie silikona turetumet geriau zhinot… MirktCha cha

Kaip tik vakar teko skaityti pas @utos, kad pirktas silikonas nepadejo Liūdna duru taip ir nepavyko atidaryto Apakęs

hashe

gal ne su tuo tubeles galu tepe?
Man tai be jokiu problemu darinejasi.

2 vilka ar pacios dureles prisalo ar spynele neatsirakino?
jei spynele reikia sutepti specialiu tepalu, bet pries salti, o jei jau prisalo ir negali atrakinti, tai pakaitink siek tiek rakta ziebtuveliu, tik nestipriai, o po to is karto rakink, gali tekti kelis kartus pakaitninti

o kad neprisaltu pacios dureles, tai jas reikia supurksti silikoniniais tepalais

rimi yra pirkti spec.skyscio durelems ir uzsalusiam langui atitirbdyti ir abu komplekte kainuoja apie 10lt,pati dar nenusipirkauŠypsena

2 vytia:

Su užšalusia spynele dar neteko kovoti, bet ačiū už patarimą-žinosiu ką daryti, jei taip nutiks Šypsena

O šįryt tik durelės prišalo. Iš vidaus vos irgi atidariau. Lėksiu to silikono pirkti, kad aplinkinių daugiaaukščių gyventojų nebelinksminčiau Šypsena

tas skystis sake drauges geras,jis nutirpdo leda nuo stiklo,tiesiog rekia papurkst.o dureles nezinau kaip tau prisalo man dar per tiek metu tai nebuvo

Padeda, hashe, jis labai gerai padeda (as pirkau SONAX). Kai gerai pasala, durys atsidaro lengvai sutreskejusios atitrukstanciais ledukais, kai kitos trys (nebekalbu apie bagazine/5-asias duris mano masinoj) mirtinai prisala.
Tik reikia nepamirst reguliariai jup sutepti guma - ir viskas…

Nusipirkau vakar kažkokią priemonę gumoms sutepti. Tik dar vienas klausimas- kaip dažnai tai daryti reikia? Kasdien ar gal rečiau? Žalia aš visai, kas liečia automobilius… Taip

manyciau priklausomai nuo oro salygu, gal koki karta per menesi?
Kaip prades salt, tada vel patepk.
Man tai jau savaite normaliai laiko.