PRINCO CD-R 650 MB KA APIE JUOS MANOTE?

PRINCO CD-R 650 MB KA APIE JUOS MANOTE?

??? Turiu prisipirkes is Maximos Princo 650 Mb kompaktu po 0,98Lt.Kokie jusu atsiliepimai apie juos ar visda gerai isiraso?Kodel ju Tokia maza kaina ar del kokybes ar del vietos?
Kiek esu rases i juos namie su TEAC wraiteriu,tai visi isirase normaliai,bandziau su kitokiais cd romai’s tai visokiu kuriozu gavosi:tai filmo neatidaro su LITE-ON rasytu,tai ne visos direktorijos atsidaro.Su TEAC problemu tokiu nebuvo.Kaip jums sitie CD?Ne

jep princas is tiesu levas Taip

va va rinkis verbatim GeraiGeraiGerai

Siaip negirdejau kondensatoriu su "Princo" firmos pavadinimu, ir ar kondo talpa MB skaiciuojama??? Juk mF, nF ir pan kiek zinau? Ar tu cia ne i ta foruma ipuolei?

Jei rimtai tai princo shoods. Vieni cdrw-teriai ju nepripazysta, kiti iraso su klaidom, buna ir tokiu kur viska iraso tik va palaikius kiek laiko atsiranda visokiu nenuskaitomu vietu (ne del nubraizymo, dulkiu ar pan)

Geriau jau dameti kelis centus ir nusiperki geresni…
Zodziu princo Ignoruoju

verbatimasGerai princoBlogai

[quote]
sonik rašė:
??? Turiu prisipirkes is Maximos Princo 650 Mb kompaktu po 0,98Lt.Kokie jusu atsiliepimai apie juos ar visda gerai isiraso?Kodel ju Tokia maza kaina ar del kokybes ar del vietos?
Kiek esu rases i juos namie su TEAC wraiteriu,tai visi isirase normaliai,bandziau su kitokiais cd romai’s tai visokiu kuriozu gavosi:tai filmo neatidaro su LITE-ON rasytu,tai ne visos direktorijos atsidaro.Su TEAC problemu tokiu nebuvo.Kaip jums sitie CD?Ne

Kai CD-R dar buvo brangus daiktas, prisipirkau PRINCO. Puse ju dabar nebenuskaitomi. VERBATIM dar nepavede ne karto.

viename NK numeryje buvo palyginimai vienkartinių CD-R matricų… Princo tikrai nekaip ten buvo kotiruojami. Jei įdomu, tai ryt paieškosiu kuriame nr., galėsi palyginti kurie geresni… Šiaip buvau nustebęs, kad Sky CD-R gerai kotiravosi…

OT: Daine, šiaip tema labiau į IT, o ne į Elektroniką Šypsena

tai jei vaikai randa užuovėją pas mus-ko vaikyt? visvien nieks nesikeis. o su elektronika labai net artimas dalykas- pusė cd rom miršta palengva, ir labai smagu žinot, kuriais diskais galima patikrintCha cha

kad jau taip tai tada ka blogo apie ACME galit pasakyt?
dabar irgi maximose pilna.

vieni tuos ACME peikia, kiti giria, pas mane gal kokiu 70 irashytu ir jokiu bedu Ne, PRINCO (tu kurie su violetiniais virsheliais) yra gal apie 10 - jokiu problemu, jie berods iki 16x (bent jau taip ant fantiko uzhrashyta), bet ash karta su CloneCD i shita PRINCO irashinedamas pamirshau nuimti varna nuo maximum speed ar kaip jis ten vadinasi - tai man ji kepe ant vidutinishkai 33 greichio ir normaliai nuskaitineja Taip Apakęs Nekaltas

pas mani teac’as tai prblemu kaip ir nera… Šypsena bet va su plextorium draugelis tai ir nesugebejo irasyt Ne zodziu kita syk tikrai pirksiu ne princo Nekaltas

I princo diskus ne vienas filmas pas mane irasytas tai problemu nera…

Kai atsirado Acme, nustojau Princo pirkti. Kiek Princo rašiau, iš dėžutės vienas ar pora būdavo nevykę. Acme nei vieno dar nesu išmetęs. Rašau per savaitę iki 50 diskų. Dabar geriausi, kokius mėginau - TDK. O kaina dar apie kokybę nesako.

na as irgi i acme rasau daug dabar, bet visi RW pas mane verbatimai.
o del princo tai nzn, anksciau rasydavau i juos bet tikrai nekas ten. pora kur dazniau naudojami jau visai susidroze Apakęs bet taip kad kazko neskaitytu tai nebuvo.
p.s. rasau as viska su NEC

Man tai pora jau nusilupo(atsoko sluoksnis)Piktas

Dar prastesnių už Princo CD-R jau nieks nebegamina.

įmečiau į IT foto CD-R testų rezultatus iš praeitų metų "Naujojosios komunikacijos" 13 numerio… jei kam bus įdomu Šypsena

Shoodoo maloonas tas Princo… Fak…VeeeVeeeVeee

Naudoju Princo tik kitiem ka nors irasyt Juokiasi , arba muzikai . Sau duomenim vartoju mmore - dar nei karto nepavede.