primena jaunystę

primena jaunystę

kai nusiperki gerą(tuo metu tau atrodo) mašiną, už paskutinius litus, ją myli, prižiūri(kiek išgali) ir duodi savo išrinktai būsimai vaikų mamai važinėt Cha cha

Mes tiesiog gyvenome mums likimo duotą gyvenimą, džiaugėmės jaunyste

O kodėl jaunystė turi baigtis?

… myli, prižiūri(kiek išgali)… tai cE klijuoji slanDgutes ir akumus ? Nekaltas

daxja mieste mergaiciu su visokiais ekemslamstais laksto, kartais taip visai smagiai su jom po miesta palakstyti, nesnaudzia Šypsena

Dar būna, kad jaunystėje investuoji į žinias, o jau po to perki automobilius, bet ką aš čia. Cha cha

E36 325i jaunyste, kai is 1 į 2 jungiant grubiai isplesdavo galini tilta is dugno Gerai

Aš E36 325i su žiguliu (nestandartiniu) valgydavau, arba jis ten miręs buvo Cha cha Juokiasi

Moto e36 328 gyvas 6s iki 100. E36 Empkė 5s. Šiais laikais mažai kam pasiekiami skaičiai. Ir iki šiol ką bandes geriausiai jaučiuosi už e36 vairo.komfortas,draivas ir kontrolė tiesiog super. Tiltas ir man buvo atsivirines Cha cha empkėse tos bėos nėra

^ tai netgi už Clio geriau ???

boka 0-100: e36 328i - 6,7s e36 m3 3.0 - 6s e36 m3 3.2 - 5,5s Laimingas

fujima, čia standarte mirtingiesiems, pas boką viskas greičiau sukasi Taip

boka, tai kad 0-100 G20 330e automatas daro per 5.9 Šypsena o jame tai is vis 2 litru variklis su straige, ir dar su savim 12 kw batareika tempiasi Kietas

tomai uz clio ner geriau. ir nebun

yessuz, tai ir A4 2.0tfsi Q daro per 5.8s 100kmph Apkabinimas Taip Ir X3 35i Apkabinimas Gerai

E36 ir komfortas vienoje pastraipoje. Baisus Cha cha

Tai kad ir dabar e46 labai gera masina. Priežiūrą paprasta, nebrangi, masina jei gyva labai maloni. Nebent tu visokiu lapuchu suprastis kitaip sviečia.

Pries kelias dienas Italijoje Ferrari Partofino 2018m vairavau. 600ag, vaziuoja gerai Šypsena ibb.co/J2xHKKN

Klaupkis ant keliu ir klausima pakartok kai so ponu sneki.