priklausomybe nuo …
Yra priklausomybe alkoholiui,narkotikams,rukalams…o ar esate patyre priklausomybe nuo zmogaus?? ne finansine,o dvasine prasme,t.y. neisivaizduojate savo gyvenimo be to zmogaus…bandote visaip jo atsikratyti,bet niekaip nepavyksta…,jus nenoite tos priklausomybes,bet vis tiek tai tesiasi,o gal pas moteris tai vadinasi erotomanija ar kaip ten…
Mazdaug zinau apie ka tu cia kalbi.Mano drauge taip tampesi su ,jis ja visaip zemindavo ir visokiu slykstybiu pridare,ji vis atleisdavo.Kiekviena kart kalbedavo
kad jau visakas dabar tai jau VISKAS.Ir kita diena lekdavo pas ji
Bet panasu kad sita esamone trukusi apie 6 metus jau baigesi.
Is sono atrode siaubingai,nesuprantama,fu nesamoninga priklausomybe
va va ,as apie tai ir kalbu,nezinau kaip psichologai gali paaiskinti si reiskini…kodel taip yra…nors zinai,kad jis -,bet tai tesiasi ir tesiasi ir tesiasi…
Kazkada vistik baigiasi.Drauge ir pas psichologus vaiksciojo,nepadejo
Nezinau mano nuomone jin buvo pati labai ligota psichologiskai,todel ir laikesi isikibus i ta visdelto isivaizduojama vyra,i geros praeities seseli.Jai buvo per daug sunku kenteti ir pradeti viska is naujo.
Bet dabar tpfu tpfu tpfu viskas baigesi ir aprimo .
zinai,as labai daznai galvoju apie tai,kad mes zmones matome tokiais,kokiais norime matyti,o ne kokiais jie is tikruju yra,va tada ir laikomes tu tariamu idealu isikibe…
Tai vadinasi prisirisimas. Erotomanija truputi kitoks dalykas.
Man tas jausmas gerai pazistamas. Greitai prisirisu…
Dvasinis prisirisimas budingas kalbant apie draugus, draugyste. Tiesiog gera buti, bendrauti su tuo zmogumi. Pastebejau, kad dvasine priklausomybe dazniausiai buna abipuse.
Erotomanija - tai daugiau fizinis prisirisimas ir cia dazniau pasitaiko atveju, kuomet viena puse bega, nori atsikratyti, o kita persekioja. Man atrodo, fizine priklausomybe dazniausiai patiria zmones, neturintys pasisekimo tarp priesingos lyties atstovu, bijantys prarasti vieninteli partneri, sunkiai uzmegzgantys naujus santykius su priesinga lytimi. Arba beviltiskai isimyleje. Kaip Asta rase, tiesiog laikomasi tu isivaizduojamu idealu isikibus. Pastaraji varianta neseniai teko patirti… Dabar viskas atrodo kvaila, bet tada net negalejau patiketi, kad viskas yra butent taip.
Gal geriau po simta gramu nei tokias temas nagrineti, a? Ir dusiai, ir kunui ramiau.
tai tiesiog elementarus neysisamoninimas ir neryztingumas pripazystant-kad metas nusistatyt gyvenimo prioritetus ir sukti gyvenima is PRINCIPO kitu,nauju keliu.iki to einama skausmingai ir daug ko ismokstama.bet nueinama tik gaila kad laiko tam daug issvaistoma
Jeigu tai ne liga, reikia žmogui leisti gyventi savo gyvenimą. Aš tikiu, kad žmogus pats renkasi savo kelią, nors kitiems atrodo tas kelias nevykęs.
Labai gerai pazystamas jausmas Su erotomanija jis neturi nieko bendro
Vienas zmogus ivardino ji kaip "sexualine priklausomybe". Sakyciau taikliai
Idomu, kad ta priklausomybe gali pereiti nuo vieno zmogaus prie kito, t.y., atsikracius priklausomybes nuo vieno, ji pereina i priklausomybe kitam. Gal panasiai nuo nuo zoles "persedama" ant "adatos"?
taip yra toks dalykas kaip priklausomybe nuo zmogaus, kaip as priklausau nuo aplinkiniu o labaiu nuo savo merginos, prie jos esu labai prisirises ir be jos negaliu, visos mintys tik apie ja
tikriausiai reikia islaukti… taip - sunku. taciau viskas viena diena praeina. lieka prisiminimai, tik nuo ju nebeskauda.
"islaukimo" laikotarpiu svarbiausiai nepamirsti saves.
irodyti, jog ir be kito zmogaus gali daug nuveikti.
rasti senu ar nauju mielu uzsiemimu.
bendrauti su zmonemis.
pasikalbeti su savimi ir issiaiskinti, del ko nuo to zmogaus taip sunku atprasti. o tuomet tiesiog atsakyti i klausima - nejaugi su juo vieninteliu galiu taip jaustis? ir atsakymas tikrai turetu buti "ne"
manau, kad tai vadinasi meile
Paprastai tokiu zmoniu prieraisumu ir priklausomybe naudojasi ivairiu sektu lyderiai
Martynukai, dafaj kuriam sekta, a? cia tiek daug zmoniu, kuriems reikalinga viltis ir tikejimas, o tai juk tiesioginis kelias i prieraishuma…
Ar ti blogai prisiristi prie ko nors (kol nepasykysim prie ko tol nezinosim ar tai gerai ar blogai)
Daugumoj prieraisumas (liaudiskai snekant yra nevertinamas)
bet kartais tai buna genuose ir nieko tame blogo nebuna
(daugaiu nei dievas dave nepakeisime?) buna baisiau jei prisirisama prie ne sau skirto tasko ???
Vat cia butent ir yra ziauraiusia neteisybe_____________________
meile akla
Tokiems zmones reikia apsviesti,t.y. padeti jam atmerkti akis!
o prie ko chia viltis ir tikejimas, kai nori nuo kazhko atsiriboti?
jeigu ash viduje esu stipri ir valinga, turiu savo konkrecia nuomone, jokios sektos neuzhliuliuos manes
sektos tik silpnavaliams