Prikin,quattro

Prikin,quattro

RM, kelinta zavaziuoti?

Prikin quattro nera ir ziemos nera,nors tai ramina JuokiasiPenktadienYYYYZZZZZZZZZZZZ Cha cha Girtas Linksmybės Linksmybės Cha cha

ei apšvieskite apie “prikin” ir “saabo dokus” istorijas Juokiasi

kabuki-pasuksiu,kai atves man iskrat.

bet sian sutvarkysim, ane?

prikin, jauciu jei taip ir toliau,tai uz poros valandu ir kvatro nebepades ant Siauliu Skaitau

dr-doook foto in da studio Girtaskabuki,cia jau nuo nuotaikos mano priklausys ir nuo tavo atvesto dekingumo dydzio butelio Cha cha Be be be Cha cha

prikin o as savo kvadro i servisa pastaciau Žliumbiarobi >> auto.plius.lt/skelbimai/saab-9-5-3-0-l-sedanas-2000-benzin as-33 89056.htmlva visa istorijE

papuste ir pz visam eismui,iki darbo 20min,vietoje 10 Klasta

RM>prikin…ragelis ne po ranka,nelipsiu da is lovos,bet pusto,sninga ,zeme bent prie manes maisosi su dangum Ufff

dr-na nereikia in vilno snow,patamušto budet very ploxo jezdyt,because may padangy very bad Cha cha

reiškias ant wilno ir ateis

Robi PRIKIN [banga.balsas.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.990869.1…-=(321347 5722](http://banga.balsas.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.990869.1…-=(3213475722)sabas[banga.balsas.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.990788.1…-=(376560 8732](http://banga.balsas.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.990788.1…-=(3765608732)

RM>as ir nelabai laukiu sniego,prikin,padangos ziemines/ispanisku ziemu 245 Ufff Taip Cha cha

pas mone ont merso naujos, ont pezo apynaujes r17 ir ont audinės gale geros, prieki ****inos, bet užtat KVADRO

blia…as tai niekur neminejau,kad pas mane senos,tik sakau,kad si karta protektorius toks neagresyvus,per pusnis bus bedos,ant pliurzu ok,bet is esmes px,ka te bbi,prikin kike tos ziemos liko Gerai

o ka tas prikin reiskia? primesk tipo? Cha cha …kaip cia Rafinuotas taip pasakyt galejo, juk tokie visokie zodziai vilnieciu bazaras, prikin, zostkai… Cha cha

Taip

ne vilniečių, o rusų Šypsena tie iš naša raša kaimiečiai į maskvą atvažiavę pastoviai prikin pabrėžia Cha cha