Priimu sveikinimus!
hehe…vakart islaikiau teisem!!!
kas man daugiausiai patiko, ir ko as iki siol negaliu suprast, bet nepadariau NEVIENOS klaidos!!!nesuprantu kaip man tai isejo?! hehe… ir kompuose, ir po vaziavimo, sako tipo aikstele idealiai pravaziavai, o ‘po miesta’ tai isvis, "kaip as dabar su kitais vazinesiu’?!
vat taip…tai dabar tik laukiu teisiu…
Jega tai dabar paraliosi po miesta?
Sveikiju
na va dar vienas ralistas……
maladec, ash kai teises gavau, tai garaze 2 naktis nakvojau ))) taip gavosi, kad masina jau pries teises turejau
Tik butinai aplaistyk-kitaip nelaikys
hehe…as irgi jau turiu!!! hehe! tik vat niekaip negaliu sulaukti kada tas teiss isduos! sake vos ne po menesio!!!
Sveikinimai, dar vienas zenklas 70 vazines
Ziurek nedaryk klaidu, kai igaudinesi staza, nes islaikyti teises dar niekis
per kiek laiko atiduoda tas teisias ? laikysiu vasaros vos ne pabaigoj … ir neturesiu galimybes palakstyt ?
sveikinu
as irgi tik pries pora menesiuku islaikiau ir tik vaziavima be kliadu padariau
saunuolis
laikiau praeita 6dieni,tai sake kad per 2-3 sav pagamins.
sostinej ir kituose didesniuose miestuose teises turetu duot po 2-3 savaiciu. kaimuose ir pan. minimum po menesio
SveikinuTik ziurek gatvej nedaryk klaidu,nes ten pasekmes nekokios buna
Teises as irgi islaikiau be klaidu, bet per pirmus metus trys ivykiai
tai stebukla padarei - ishlaikei teises!walio… reiktu ta tamstai ysimintina diena paskelbt nedarbo diena ir aplamai veliavas liept kabint. valstybine svente!tauta dziugauja ir svencia kartu su tavim!!!.. kaip gerai kad seis sunkiais Lietuvai ir pasawliui laikais yra zmoniu, kurie dar sugeba islaikyt teises!be klaidu beto… mes lietuviai ishvis genijai bevelyciau manyti… aj…
tai zinoma, ponaicio is didmescio (o lietuvoj ju apstu kaip zinia) nuomone, kaimo zmoneliai be teisiu gali pakentet savaite ar dvi, o vat ishpizdejes sostines gyventojas - neeee. kurgi. jam mat pries draugus reikia pasirodyt, visai tautai paskelbt - turiu teises. negana to laukiau tik 2 savaites…
Apie huntero: 'vat ka daro su zmonemis sukus kaimietiskas gyvenimas… uzjauciu!
sveikinimai !
pati neseniai gavau-visa dien astovejau eilej kol atsiemiau!
bet zinau koks jausmas!
sveikinimai,geles,dovanos sekmes keliuose
hehe…vakart islaikiau teisem!!!
kas man daugiausiai patiko, ir ko as iki siol negaliu suprast, bet nepadariau NEVIENOS klaidos!!!nesuprantu kaip man tai isejo?! hehe… ir kompuose, ir po vaziavimo, sako tipo aikstele idealiai pravaziavai, o ‘po miesta’ tai isvis, "kaip as dabar su kitais vazinesiu’?!
vat taip…tai dabar tik laukiu teisiu…