prigavo
Prie sienos su Lenkija pasieniečiai sulaikė prabangų automobilį, kuris vos prieš dieną buvo pavogtas Vokietijoje. Per dvi pastarąsias savaites tai jau trečias toks Lazdijų pasieniečių sulaikytas automobilis.lrytas.lt/-12537788871253728435-lazdij%C5%B3-pasienie%C4%8D iai-sulaik%C4%97-vokietijoje-pavogt%C4%85-bmw-nuotraukos.htm
atrodo sitas gyvai tai belekaipauto.plius.lt/skelbimas/lange/lengvieji-automobiliai/bmw-745/id -457552
nepasiseke… keista kaip neyspejo niekas, nejaugi vieni veze
Domo-Kun, isvis balta spalva + koks ale prabangus auto yra
kam reikalingas stoglangis? suprantu kai rukai. o seip ar turi kokia paskirti???
maziau triuksmo ir dulkiu nei su langu
Mixed, as kai klimos to salcio nemegstu, nes iskart sloga, tai wisad atsidarau stoglangi, nes jei langa tai irgi iskart ausis perpucia vienos bedos
as irgi tik uz stoglangi…
pas mane ner liuko
“Sulaike”, tai gal rado
kokie cia imlus ligoms visi Mixed: per liuka ir pradaryta langa labai gerai oras vaiksto
Pabandyk pavazineti su 84 metu masina
aš tik antrą dieną kai nusipirkau mašiną, pamačiau kad yra liukas pas mane ir dar elektrinis…ir dar veikiantis
vitaminu gerkit, nereikes sirgti nuo klimos nei langus pravirus laikau, nei liuka laikyciau jei butu, yra klima, nusistatau protinga temperatura ir komfortiska, ir tylu viduj, ir nekarsta.