prigavo

prigavo

Nekaltas ???

Prie sienos su Lenkija pasieniečiai sulaikė prabangų automobilį, kuris vos prieš dieną buvo pavogtas Vokietijoje. Per dvi pastarąsias savaites tai jau trečias toks Lazdijų pasieniečių sulaikytas automobilis.lrytas.lt/-12537788871253728435-lazdij%C5%B3-pasienie%C4%8D iai-sulaik%C4%97-vokietijoje-pavogt%C4%85-bmw-nuotraukos.htm

atrodo sitas gyvai tai belekaipauto.plius.lt/skelbimas/lange/lengvieji-automobiliai/bmw-745/id -457552

nepasiseke… keista kaip neyspejo niekas, nejaugi vieni veze Nekaltas

Domo-Kun, isvis balta spalva + koks ale prabangus auto yra Girtas

kam reikalingas stoglangis? suprantu kai rukai. o seip ar turi kokia paskirti???

maziau triuksmo ir dulkiu nei su langu

Mixed, as kai klimos to salcio nemegstu, nes iskart sloga, tai wisad atsidarau stoglangi, nes jei langa tai irgi iskart ausis perpucia Cha cha vienos bedos Cha cha

as irgi tik uz stoglangi…

pas mane ner liuko Piktas

“Sulaike”, tai gal rado Cha cha

kokie cia imlus ligoms visi Cha chaMixed: per liuka ir pradaryta langa labai gerai oras vaiksto Gerai Pabandyk pavazineti su 84 metu masina Cha cha

aš tik antrą dieną kai nusipirkau mašiną, pamačiau kad yra liukas pas mane Cha cha ir dar elektrinis…ir dar veikiantis Cha cha

vitaminu gerkit, nereikes sirgti nuo klimos Juokiasi nei langus pravirus laikau, nei liuka laikyciau jei butu, yra klima, nusistatau protinga temperatura ir komfortiska, ir tylu viduj, ir nekarsta.