Prietarai, renkant dovanas
Girdejau, kad negalima dovanot veidrodelio. Ar tai tiesa? Ar verta renkant dovanas kreipti demesi i prietarus?
as vadovaujuos siais prietarais: niekada nedovanoju astriu daiktu (ar ginklo) ir vaistu
negalima dovanoti laikrodzio nes jis skaiciuoja laika iki mirties… negalima dovanoti peiliu nes perpjaus draugyste…
Niekad nedovanok dovanos, kuria tau padovanojo zmogus, kuriam tu ruosiesi ta pacia dovana atgal padovanoti gresia nerealus susipykimas
…kvaila tiketi prietarais…
Pavyzdziui jei vyr gimines atstovas yra koks uzkietejas zvejys, medziotojas- ciuju tikrai neuzpyktu dovanu gaut koki sustra peili
Negalima dovanoti kaktuso, tik nezinau kodel negalima dovanoti geltonu roziu, nes gresia draugystes pabaiga(!
[quote]ashariukas rašė:
Girdejau, kad negalima dovanot veidrodelio. Ar tai tiesa? Ar verta renkant dovanas kreipti demesi i prietarus?
[/quote]
Dažniausiai ne. Nebent ruošiesi kam nors padovanoti LPL…
peiliu dovanojimo yra kitoks ritualas
nx tas dovanas isvis dovanoti tada ir jokiu blogu zenklu nebus
Girdėjau, kad negalima dovanoti nosinių. Tik vat nesu girdėjus, kad kas dovanai pirktų nosinę Gal ir tikima prietarais
negalima dowanoti wajkinui sawo nuotraukos nesha nelajmes draugysteje tipo… bet ash netikiu
Vienintelis vaikinas, kuriam padovanojau nuotrauka, zhuvo autoavarijoje. seniai. uzhuojautu nereikia, nes pries tai ishsiskyrem.
.Gaunant dovanu peili (ar ka ashtru, pjaun., ginkla), taip pat gyv8na, taip pat gyvas kamb. geles - reikia duoti keleta monetu pinigu.
Negalima dovanoti laikrodzhio, zhvakides, nisines, ir t.t.
PRIETARAI!!!
Ash tai galvoju, kad negalima dovanoti karsto . Gali tikrai ne taip pagalvoti ar neteisingai suprasti…
Ir dar … LR Prezidento pazhymejimas shiomis dienomis ne pati geriausia dovana
nesamone kodel panos (ipatingaj) mano kad negalima dovanot ginklu pejliuir pan… jaj as kolekcionuoju ar domiuosi jajs taj ce kajp tik butu pati gerewse dovana
Rodos nekreipsiu demesio i prietarus, ir padovanosiu, tai ko tas zhmogus nori
Niekada nedovanoju ashtriu daiktu ir dovanos,kuri man nereikalinga.Tiek tu mano prietaru.Apie veidrudzius ar nosines nieko nesu girdejusi
Dovanok prezervatyvus. Sunaudosite abu
Dovanojant pinigine reikia ideti pinigeliu
Ash girdejau kad negalima dovanot pvz pakabuko - kryzelio, nes irgi ten su mirtim kazkaip susije.