Prieš skrydį

Prieš skrydį

kadras darytas siandien Mirkt o tas lektuvas kuri stumia, is tiesu isibegejo ir isskrido Liežuvis

Siūlau kitą pavadinimą - “Aš buvau aerouoste”…

Pritariu Zoom.

Kokybe tai gera kaip ir, bet apie foto turini, tai kaip cia pasakius…Eilinis aerouosto vaizdelis. Turbut broli is Anglijos sutikinejai, kuris “Cool” stalciuje paliko. Cha cha

Na jei autorius to geidauja galima ir panagrinėt: 1. Vaizdas be jokio kabliuko - tai tik lėktuvas; 2. Kodėl nesimato viso lėktuvo - kaip fotografuoti baleriną kai netelpa jos viena koja; 3. Kodėl kadre tiek daug pašalinių objektų - pradedant kaireme kampe apačioje ir baigiant visokiomis mašinomis - mažus objektus su FŠ viens du pašaliname… 4.Kodėl lėktuvas remiasi į “sieną” - turėtų būti nors kiek erdvės prieš lėktuva ir tt… Beje Martynux buvo teisus dėl pavadinimo. Be to mūsų galerijoje š***s drapstytis nepriimta… Sėkmės kooryboje Labas - neblogas aparatas dar neužtikrina gerų kadrų…

Jokios fantazijos, neidomi foto…

siaubas kaip sukritikavo, kaip megstu teisintis, to nedarysiu, tiesiog priimsiu tai ka pasaket, nes patirties man truksta, aciu uz kritika kad ir kokia ji bebutu. kadangi man tai nepasirodė “***inas” kadras tai aš jį čia ir idėjau, vistik nemanau, kad būtų protinga jį ištrinti, nes kritika reikalinga, kad ateityje išvengti panašių klaidų.

V.I. Leninas