pries miega kosmarai
nu jojo triperis audine apmyzt padegt bet vistiek noriu imest man ji grazi
pats ideda foto ir pats ispyzdavoja iskart
o tas tarpas tarp buferio ir groteliu turi buti? nznau, todel klausiu
tuom diskusijos ir baiktos
audi yra zjbs
va dabar tai ir vel prasides vel bus min 200 zinuciu ties se foto
nes dazniausiai taip buna
jeigu buferis butu nuo senosios a8 tai neturetu buti, o dabar naujasis buferis su kitom grotom ir purkstukais tai turi but. beje idejau pasidziaugti paskutinem dienom kai groteles nenikeliuotos. kas patars ar visas nikeliuot, t.y. vidurines apatines ir virsutines, ar tik virsutines|?
Nebedek, o tai dar labiau subraizys
ai px subraizys parduosiu uzpoliraves
man asmeniskai graziausiai,kai nera nikeliuku,viskas juodai. gal sitam siupeliui netinka,bet pvz bemewe
ant normaliu numeriu nepatempei, tai nors tokius issikaulijai
vazineja pora su vien juodu snukiu, graziai atrodo, taciau kai pas mane to nikelio ir ant moldingu ir ant langu sonu ir ant veidrodziu ir prie lempu ir t.t. tai blogiau jauciu nebus ant priekio
glt tai kad man pastarieji normalus
man tai gerai atrodytu jei aubi zenkliukas butu juodas, o groteles nikeliuotos
nea,nu,kaip sarkos jus…kas tik blizga tas GOOD
duoda man karocia masina tokia niocin nu bet duoda ekonomiska darbine, ir kaip nekeista draugas pasiule viena labai gera investavimo vieta, trim metam grubiai 4 kart turetu pakilt viskas, o lt atliekamu nera, tai vpizdu galvoju, geriau jau neparduosiu to triperio, ir liksiu biednesnis… matot vadinasi sita masina tikrai gali kazkoki malonuma suteikti, kad net atsisakau daug didesniu pinigu vardan 4.2 variklio pagainiojimo
masina suds,o ne turtas…as asmeniskai iskeisciau masina i padorius pinigus.tuo labiau,kad sita grandsilke po 1-2metu kainuos tiek,kiek surio shaiba
nesupratau tavo pasakymo cia…
mano? anksciau ar veliau superduper flagmanai smarkiai nuverteja…paprasciausiai bus persenos,kad daug kainuotu