pries miega kosmarai

pries miega kosmarai

nu jojo triperis audine apmyzt padegt bet vistiek noriu imest Juokiasi man ji grazi Be be be

pats ideda foto ir pats ispyzdavoja iskart Juokiasi

o tas tarpas tarp buferio ir groteliu turi buti? Šypsena nznau, todel klausiu Mirkt

tuom diskusijos ir baiktos Nekaltas

audi yra zjbs Kietas

va dabar tai ir vel prasides Juokiasi vel bus min 200 zinuciu ties se foto Cha cha nes dazniausiai taip buna Juokiasi

jeigu buferis butu nuo senosios a8 tai neturetu buti, o dabar naujasis buferis su kitom grotom ir purkstukais tai turi but. beje idejau pasidziaugti paskutinem dienom kai groteles nenikeliuotos. kas patars ar visas nikeliuot, t.y. vidurines apatines ir virsutines, ar tik virsutines|?

Nebedek, o tai dar labiau subraizys Paplepėkim Cha cha

ai px subraizys parduosiu uzpoliraves Juokiasi

man asmeniskai graziausiai,kai nera nikeliuku,viskas juodai. gal sitam siupeliui netinka,bet pvz bemewe Gerai

ant normaliu numeriu nepatempei, tai nors tokius issikaulijai Mirkt

vazineja pora su vien juodu snukiu, graziai atrodo, taciau kai pas mane to nikelio ir ant moldingu ir ant langu sonu ir ant veidrodziu ir prie lempu ir t.t. tai blogiau jauciu nebus ant priekio Taip

glt tai kad man pastarieji normalus Taip

man tai gerai atrodytu jei aubi zenkliukas butu juodas, o groteles nikeliuotos Šypsena

nea,nu,kaip sarkos jus…kas tik blizga tas GOOD

duoda man karocia masina tokia niocin nu bet duoda ekonomiska darbine, ir kaip nekeista draugas pasiule viena labai gera investavimo vieta, trim metam grubiai 4 kart turetu pakilt viskas, o lt atliekamu nera, tai vpizdu galvoju, geriau jau neparduosiu to triperio, ir liksiu biednesnis… matot vadinasi sita masina tikrai gali kazkoki malonuma suteikti, kad net atsisakau daug didesniu pinigu vardan 4.2 variklio pagainiojimo Girtas

masina suds,o ne turtas…as asmeniskai iskeisciau masina i padorius pinigus.tuo labiau,kad sita grandsilke po 1-2metu kainuos tiek,kiek surio shaiba Cha cha

nesupratau tavo pasakymo cia…

mano? anksciau ar veliau superduper flagmanai smarkiai nuverteja…paprasciausiai bus persenos,kad daug kainuotu