Prieš instaliuojant prašo išjungti antivirusą Ar pasitikėti???
Atsisiunčiau naują draiverį vaizdo plokštei, bet prieš instaliuojant prašo išjungti savo antivirusą ir paleisti setupą per naują Ar tai normalu? Atsisiunčiau iš http://www.NVIDIA.com , nes mano plokštė - NVIDIA GeForce2 MX/MX 400, lyg reikėtų pasitikėti, bet tas prašymas išjungti antivirusą mane gazdina
Gali nebijot, paprasciausiai taves praso isjungti background’inius procesus aka real-time antivirusas ar panasiai, kurie gali trukdyti instaliacijos procesui…
Na išjungiau antiviruso auto protect, bet toliau vėl keistas nurodymas. Pačiam ištrinti senus video draiverius ir tada vėl pernaują leisti setupą. Dar reikia mokėt, pačiam uninstaliuoti reikalingus draiverius.
Dauguma instaliacijų prašo išjungti kitas programas. NVIDIA ir man prašė išjungti antivirusą.
Jeigu add/remove programs nvidia draiverių nėra, tai tęsk, jei yra išintaliuok.
Kodel keistas? Viskas kaip ir turi but
Iš Devise Manager įsijungiau vaizdo plokštės Propertys, Driver ir paspaudžiau Uninstall. Prašo perkrauti kompą. Ar perkrovus neturėtų nebeveikti monitorius, jei nauji draiveriai dar nesuinstaliuoti, o senas ištrintas. Pagal užrašus, aš ne tik uninstalinau draiverį, bet remuvinau device.
Ar man perkrauti kompą ar pirmiau instaliuoti naują draiverį???
ale kokiu baijku prisigalvojate
na bet ir skirtingu variaciju galima susirasti tada :
atsisiunciame nvidia tvarkykles ir taip pat atsisiunciame winrar’a
desini klavisa - isarchyvuojam
veliau device manageryje : update driver’s
jokiu antivirsiniu nurodymu , jokiu uninstall’u…
Nesuprantu kam tu trini tuos draiverius, jug galima tiesiog update padaryt (pas mane lygiai tokia pati vidiashka, padariau nesenei update ir viskas ciki). Jeigu jau ishtryniai, tai gali perkraut kompa; ishkart po restarto, pasikrovus tavo OS, turetu taves paprashyt location’a nauju draivu.
Na va, klausei ką daryti po žingsnelį ir nuvairavai kur pats nesupranti
ismetus ta devica teoriskai turejo monitorius uzgesti. O perkrovus, suveikia pnp ir susiinstalina universalus driveris
Zmogau, daugiau bandyk pats tvarkytis (tuo paciu mokydamasis), o ne del kiekvieno sh atsiprasant i forumus kreiptis
nebereikalo deadmouse