prie temos

prie temos

[biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/357859.241.2-=(93422227](http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/357859.241.2-=(93422227)

Kokia tema? Jau matosi Šypsena

bet padanga tai rimtai atrodo prikepus tokia…buna senos tos padangos sukieteja guma… guma e seip devisi greiciau o plysta gabaliukais…

sakyciau,kad padangos susenusios. Nekaltas

klubas.autos.lt/index.php?subj=readtopic&id=14

jega tema uzrakino,kai rasiau,buvo aiski tema apie padangu devejimasi,o po to kazkodel dingo ir tapo tuscia,o ne savo temos negaliu redaguoti pavadinimo,ar klystu… autos.lt neatitinka kaip mano situacijoje,ten dyla visas protektorius skirtinguose vietose,o pas mane padangos protektoriaus kampuciai nusidevejo,padangos krastuose…

tu aklas ar kaip… taigi yra ir toks atvejis… Kraštų dėvėjimąsis Abu protektoriaus kraštai dėvisi greičiau už vidurį Priezastys: Per mažas oro slėgis, Dažni staigūs posūkiai dideliais greičiais, Per siaura padanga ratlankiams, Ilgai stovėjusios padangos,

tada gal as ne taip suprantu,arba mane…aciu uz viska

ka cia suprast nelabai ikertu…

buvau kas daro suvedima ir sake,kad netureto del suvedimo taip dilti kaip maniskes 2 nudilo,taciau vistiek uzrase patikrinti ar geras,o kas kaip gal siek tiek paaiskes po patikrinimo.