prezervatyvai ar kontraceptines tabletes???
jei jau kalbam apie abortus, tai man idomu pasidare kokias priemones geriau naudoti: prezervatyvus ar kontraceptines… ir kodel
jei nepastoviai santykiauji tai prezervatyvas…
Geriausiai dviguba kontracepciaj jei mergina tikrai nori apsisaugoti nuo nestumo, o prezervatyvai dar saugo ir nuo lygu, nors jei partneris pastovus tai galima ir tik tabletes ryti
prezervatyvai ;]
Man prezervatyvai,tabletes pamirstu isgerti.
pala pala, o vajkinaj nenori apsisaugoti!!! nuo nestumo…??
na siaip man aisq geriau tabletes, bet aisq cia turi buti paskutinis zodis panos
kandonai geriau bet kada ir bet kur tinka
Perskaicius komentarus keista pasidare , kad dauguma renkasi prezervatyvus … Kontraceptines tabletes daug geriau nei gumytes . Visu pirma tai pigiau Visu antra nereikia blaskytis TUO momentu
ir visu trecia MALONIAU !
nu dviguba asauga geriau…ir dar alkoholis ir visa kita silpnina tableciu povejki,odar prezervatyvaj ir nuo ligu apsaugo
Juodoji_Mirtis rašė:
Perskaicius komentarus keista pasidare , kad dauguma renkasi prezervatyvus … Kontraceptines tabletes daug geriau nei gumytes . Visu pirma tai pigiauVisu antra nereikia blaskytis TUO momentu
ir visu trecia MALONIAU !
as irgi uz tabletes. manau, kad galima rasti budu nepamirsti jas isgerti, be to, kaip sakei, nereikia blaskytis
FoReVeRa rašė:
nu dviguba asauga geriau…ir dar alkoholis ir visa kita silpnina tableciu povejki,odar prezervatyvaj ir nuo ligu apsaugo
bet jei turi tik viena mylimuka tai ligu galima ir nebijoti, ania?
p.s. sutinku, kad geriausia - dviguba apsauga
mmm…su tabletem beda man ishvis…kai pas mane su atmintim prastokai…tai geriau prezervatyvai…
Asmeniskai manu,kad reikia ir to ir to,turiu omeni tau kontraceptiku,o bachurui prezervatyvo,nes reikia kaip galima labiau save apsaugoti!!!
Kas po ranka aisku geriausia ir tas ir tas
neshiukas rašė:
jei jau kalbam apie abortus, tai man idomu pasidare kokias priemones geriau naudoti: prezervatyvus ar kontraceptines…ir kodel
kiekvienas gali pasirinkti kontracepcines priemones. manau kad visdelto kontracetines tabletes geriau, jos ir patogiau, ir geriau apsaugo. tik reik nepamirst isgert. ir vartot tada kai jau sexu uzsiemi reguliariai
Iskart sakau vaikinui tikrai nepatinka prezikai, jie mazina potensija and so on… manu panelei panasiai, ne nemanau zinau… o kontracepcines labai gerai, nors simta procentu zinai kad nebus vaikelio… kas svarbiausia mylintis? Ramybe… kai gali pilnai atsipalaiduot ir megautis … beja daug maloniau baigt panelej nei anl lovos kampo
geriausia kontraceptines tabletes, bet tada pamirsk alkoholi. jei tau taip pat rupi vaikino pasitenkinimas - tai prezervatyvus pamirsk, su jais tik pasityciojimas is sekso gaunasi. Tas pats kas valgyti be prieskoniu ir druskos
nu manau kontraceptines nes prezervativas netycia suplysti gali ir sakes o kontraceptines tai saugiau