Predator

Predator

Jau senai norejau paziuret dar karta sy 87metu filma, tixliau jy isigyt (DVD). Vakar po ilgu paiesku radau Šypsena jega! Nera lygiu! Dabar ieskosiu Terminator.

pala… nepamenu is anglisko pavadinimo. cia tu gal apie grobuoni?

taip išeinaCha cha

hmz.
na TAS filmas tai manes labai nesuzavejo. gal cia tik skonio reikalas nes saudyniu gaudyniu nemegstu labai…

na iskyrus netradicines saudynes guy richy rezisuotas

hm… o man atrodo, kad as tik Predator2 tesu maciusNekaltas

pirmas buvo dziuglese saudesi gaudesi, antras mieste tarp visokiu mesiniu…

Vertimas: Grobuonis, yra ir antra dalis bet jos tai net pirt nesu mates. Siaip tie dabartiniai veiksmo nepaliko ne vienas didelio ispudzio, o tokia klasika man patinka Šypsena Yra priedas su filmo kurimo detalem, tai kaikurie interviu pakartotinai imti 2001m vel pagyvejus pardavimam.

joTaip tas antras, kur predatorius stogais nematomas lakstePavargęs noreciau paziureti pirmaTaip

renkasi Arnoldo gerbėjų ratelisCha cha

kanors pries?Cha chaCha cha

Nia,man irgi Arnoldas labai patinka kaip gyvūnasCha cha jis tikrai geras aktorius, ypač kai nekalbaCha chalabiausiai išskirtinė jo, kaip aktoriausCha chasavybė - išsivystę žandikauliaiGeraiCha cha

Na bent jau sitame filme jo akcentas tikrai jaucias, frazes is filmo ‘if it bleeds we can kill it’ Šypsena arba ‘you one ugly motherf**ker’ bet siaip geras aktorius Šypsena

Gerai zinai, jo akcentas jauciasi ir "Terminator 3" Cha cha

Del to ir smagu.

grobuonis zjb mano megstamiausias filmas

Su malonumu pasiziurejau nesenai dar karta "Predator" per TV3. Taip

Pala, jei nemaisau, dar vienas is Svarco komandos - Jesse Ventura - irgi bande i politika mestis? Šypsena

p.s. kazkaip daug cia tu temu apie Predator paskutiniu metu…

O as kaip tik 2 nesu mates Šypsena

Man tai Commando labiausiai veze Šypsena

O man Terminatorius 1 Gerai