pražuvelė
nu figura tai turi.
ach, na kas taip fotkina… prikisti objektyva prie galvos, kad ta neproporcingai isdidetu ir fotkint zemyn, kad kojos atrodytu mazos ir plonos…
mergina grazi o nuotrauka tikrai prastai atlikta
norėčiau su ja susipažinti
zwerie, bet juk rašei, kad per plona. žinok, visai nesustorėjau, nu 1 kg priaugau per vargus ir kimšimą. ačiū. Martynuk, juk nesam profesionalai, atleisk, kitą kartą pasistengsim. o kojos iš tikro plonos, nu jei ką galiu tau į privatą atsiųsti kitą nuotrauką, kad įsitikintum. o nuotrauka prasta, nes turėjau sumažinti, todėl irkokybė nekokia. nu ir gerai, aš trasnvestitas, nu ir ką? kelkit į visus gėdos stulpus, bet aš nepasikeisiu. man neįdomu.
Grazaus zmogaus jokia nuotrauka nesubjauros - gal grubiai pasakiau, bet juk tikrai ne profesionalai fotografavo. Nu ir kas? Svarbiausia, kad zmogus norejo pasirodyti, kad vis dar stengiasi dalyvauti Bites+ “gyvenime”. Kaip sekasi? Ar jau radai darbeli koki verta taves?
Lyga, reik mokytis is klaidu ir tobuleti. Zmogus gali buti kad ir pats nuostabiausias, bet kai jam is metro atstumo kala su blicu i veida, tai, patikek, joks grozis pries toki fotografavimo stiliu neatsilaikys.
as taip ir zinojau, kad mane vel kazkas uzkels ant gedos stulpo. galvojat mano nuotaika subjuro? ne kiek. kelkit kiek norit, o as kiek noresiu tiek ir desiu savo nuotrauku. vat.
daili moteris
as jau tave tuoj surasiu, o kai surasiu, tai padarysiu ir arklio galvą ir skeletą.
vat ir isaiskeja kas tu esi. geriau nepradek, o susiimk i rankas. susirask zmogu verta saves, o ne mane esk. manau, jau mes viska issiaikinom
Gal santykius galit aiskintis privatuose
Aš tai kitokį klausimą turiu- o kodėl pražuvelė Gal kad žuvelė, ar kaip
visx chia normaliai
Lietuvos