Pravalas
Ir visiskas! Ner kada kabinti
Dienomis dirbi, vakarais sienas tinkuoji, ir dar is paskos
su sluota begioja ar tai skraido
Tiesiog nesibaigiantis kosmaras Juk sakoma, remonto babaigti neimanoma.
O juk moterys taip myli statybininkus, ba jie greit pradeda ir labai ilgai nebaigia
Reiškiasi- prastas statybininkas esi- labai ilga įžanga ir galo nematyt…
Blogiau. Auksarankis
Kokie galai tau labiau patinka?
Gal tau kokių spec. prietaisų, ar dar + reiktų, greičiau baigtum
Mesk ta purvina darba-blyn,as tai zmonos vietoj reikalauciau nusamdyti raumeningus statybininkus-statytu jie man ta nama ir perstatinetu…
Auksarankis… Tai čia kaip- vis perdarai ir perdarai iš naujo ir niekad nepasitenkini jau nuveiktu
A kaip tu manai, kodel as taip ilgai statau ir perstatyneju
Pats galiu be ausu likt
gal keisk profesija
Tadu einam prie reikalo-man skubiai reikia patatyti nama-geriausia butu pradeti jau po pietu
dar statybininkams visad stovi,nes jie visad turi cemento.
Hm, tai sakai - sienas tinkuoji? Nu nu…
… ir ilgai nepabaigi?
Tai gal cia muiliniesi nuo ikurtuviu???
gandis rašė:
Hm, tai sakai - sienas tinkuoji?Nu nu…
… ir ilgai nepabaigi?![]()
![]()
Tai gal cia muiliniesi nuo ikurtuviu???
Kaip jus galejote taip pagalvoti
xika rašė:
Tadu einam prie reikalo-man skubiai reikia patatyti nama-geriausia butu pradeti jau po pietu
A pietus bus?
shropna rašė:
xika rašė:
A pietus bus?
[/quote]
Pirma eisi praustis prie sulinio,o as pilsiu ant taves vandeni is asocio-grazuuu…maciau filme,o tadu paduosiu rankluosti…baltaaaa…ir PADUOSIU PIETUS,kad statytum ir perstatinetum
shropna rašė:
Ir visiskas! Ner kadakabinti
Dienomis dirbi, vakarais sienas tinkuoji, ir dar is paskos
su sluota begioja ar tai skraido
Tiesiog nesibaigiantis kosmarasJuk sakoma, remonto babaigti neimanoma.
O juk moterys taip myli statybininkus, ba jie greit pradeda ir labai ilgai nebaigia
Palauk, dar ir cia tuoj su sluota prasieis
shropna rašė:
Tilia rašė:
Reiškiasi- prastas statybininkas esi- labai ilga įžanga ir galo nematyt…Blogiau. Auksarankis
…nu kad auksarankis taj giaraj…ale jej da butum auksapimpis…taj visaj jokiu bedu neturetum…
xika rašė:
Pirma eisi praustis prie sulinio,o as pilsiu ant taves vandeni is asocio-grazuuu…maciau filme,o tadu paduosiu rankluosti…baltaaaa…ir PADUOSIU PIETUS,kad statytum ir perstatinetum