Prasymas JUMS!!!

Prasymas JUMS!!!

Laba vakara mieli bangieciai,taigi iskilo man tokia dilema,labai noreciau jusu pagalbos,atsilyginti galeciau tik padeka=]Taigi reikalas toks kad greitai bus puse metuku kaip mudu du kartu=]ir as noreciau jam ka nors labai neiprasto padovanoti ar siaip kaip nors nustebinti=]Turiu kelias mintis,bet gal ka nors pasiulysit kas bus tikrai nepakartojama=]Jei ka nors nervina mano prasymas tai geriau nieko nerasykit,negadinkit nuotaikos nei sau nei man=]dekuj!!!

…oi, net nezinau…Nekaltas… aisku tai butu labai kukli dovanele, bet jeigu tu jam padovanotum smilkalu ir speciaulu hmm, kaip cia pavadint…Nekaltas na, kaip ir stoveli maza jiemsMirkt tada jis galetu juos uostyti ir prisiminti taveCha chaŠirdis

ai, nusisnekejau…nepykit…Nustebęs

Angelas

Tu geriau parasyk uz kokia suma tu mazdaug nori pirkti.Beje,manau dovanele turi buti nediduke.
As pati per puse metu draugystes padovanojau labai linksma puoduka su lekstute-yprasta bet manau si dovanele kaip tik…
Jei orentuojas i didesnes sumas…t.y.virs 20-30lt…nzn…beje pasakyk ka esi sumascius…gal ir man ideju duosiŠypsena
Grazu butu koks gyvunelis…smilkpele ar tai zuvyteŠypsena

Pirmiausiai reikia pasidomet jo pomegius, suzinok ka jis megsta, jo hobi ir t.t
Kai suzinosi tai parasyk gal tada galesiu padeti.Cha cha

Galima ir taip=]yra labai originaliu smilkiniu=]nuogu vyruku,nuogu mergycku…=]

pasiulik teketJuokiasijokeMirkt

as nepatyrus ciaNenieko negaliu padetNekaltas

Na suma nera labai svarbu…nors nereikia gal labai jau dideliu dovanu…as masciau apie tokia dovanele:nusipirkti purskiamo tortu kremo,ir manau suprantat nuo ko jis turetu ji valgyti…=]
Jis linksmas zmogus ir supranta juokus=]su juo neliudna gyventi,todel reikia ko nors ko jis tikrai is manes nesitiketu,nors jis zino kad visko galima tiketis=]]

Seksualus nauji tavo apatiniai–liuks dovana bachurui.o toliau ir kremas ne pro sali.Sekmes jums ir toliauLabas

Hmz…Niu jei nori ji ipatingai nustebint, sugalvok kazhka originalaus…romantishko…Padaryk vakariene…O dabar juk anksti temsta…Žvaigždė
Tai namuose gali pridegti zhvakuciu…Unreal…Ir koke mazhyte dovanele…Juk ne nuo dydzhio priklauso, o nuo to, kad dovana iteikta su meile ir pan.
Sekmes!!!
MyliuŽvaigždėMyliuŽvaigždė

Laimingas

seip idomiai butu jums tokius pat apatinius turetJuokiasiTaipMirkt

kaj musu buwo puse metuku… as partysiau didele didele saulegraza… ir padovanojau. o dabar neisivazjduoju…

gal kokia nors grazhu remeli su judvieju nuotrauka? butu labaj grazhu Taip

TIK NE TAI.Dar nezinau tokio bachuro,kuriam tai butu miela

kad man tokios sukaktys… jau sugalvocew ka dovanot Taip nepagailecew nei laiko nei pinigu nei meiles… Nekaltas
bet kad manes niekam nereik Cha cha

jej esi ish wln, taj nuwaryk y akropoly.ten juk pajsho an marshkineliu, todel galetum nuneshti judwieju abieju foto Cha cha…o jej netinka, taj gal koky shidies formos raudona didely baliona?manau, turetu atrodyt originaliaj Cha cha

sejp tokiu temu buvo daug, bet neesmeMirkt

o tu ka nors originalaus, tarkim raugintu agurku Laimingas ar dar ko nors MirktJuokiasi

wa kanors tokio silto graazaus…primenancio jam taveŠypsena

Manau,kad daug ispudingiau butu ne dovana…o tavo suplanuota judvieju diena…gal galit kurnors nuvykt?Ka nors idomaus nuveikt?Dar geriau butu,jei jis apie taj nesuzinotu…Aisku taj nelengva suorganizuoti,bet tikraj verta!Šypsena

>>—>>>

Na jei vaikinui tai gal koki grazu raktu pakabuka su grandinele bet tai nuo jo stiliaus priklauso … Tikiuosi dar ne per velu NeAngelas