Prasymas forumo dalyviams!

Prasymas forumo dalyviams!

Alaws megejei,gerbejai,myletojai,priesai ir nepatenkintieji,labai malonu,kad jis tampa tox popiuliarus ir jus cia lankotes,bet yra vienas bet : mes gyvuojam tik 3 dienas ir jau yra 3 temos koks geriausiais-skaniausias,populiariausias alus Šypsena
Ar negalima isiamzinti kitu budu?
Dekui uz demesi!
AlusnAlus

Reikia numoderuot šita gausybę, bo susišneket neina.

ai tebunie.
nors kazkas sake kad apie alu ne kalbet reikia, o ji gert Liežuvis

Nieko čia baisaus, kad temos kartojasi. Alus vartotojai patys atsirinks kur rašyti.

Jo, gal cia kiekviena diena nuomone keiciasi, ir del to kiekviena diena po tokia tema…Cha cha

Ne welnioLiežuvisreikia garsiai dziaugtis tokia substancija kaip alus ir garsiai jy slovinant plot katuciu ,patraukiant savo pusen kiek galima daugiau garbintojuCha chaCha chaCha cha

sutinku Gerai

aj kox skirtumas… Nekaltasneturi ka rashyt,tay ir raso ta paty… Nekaltasalum rejkia megautis… Cha cha Cha cha Cha cha

Kas čia tu per aršenybė? Baisu KandaO tokiu laiku-2002m.manęs čia nebuvo ni dūcha,ni slūcha MirktRamiai pagyvenot Cha cha Kietas Mirkt

Aduvancikai, sunku isivaizduoti, kad tokie laikai buvo… Apakęs Cha cha

Įsivaizduot tai tikrai sunku,bet taip buvo Taip Drovus Norėtumėt,kad vėl dingčiau JuokiasiNeišdegs Mirkt

is kur tokios speliones…?? Apakęs…dar nespejau atsidziaugti sutikes Flirtas Mirkt Drovus

Turbūt,niekada nebeatsidžiaugsi Cha cha Mirkt Bučkis Aš būsiu ir būsiu TaipĮkyri erkė Apakęs Juokiasi Tūsas

…pazadi? Flirtas Niam niam Myliu Tūsas

Pažadu Taip Bučkis Kol Jūs man tokie svarbūs Apkabinimas Laimingas Alus

nu ir seniena kazkas istrauke, a kazi, as jau ant bangos buvau? reik paziuret profile, pac nebeatsimenu… ehe, as jau senas vilkas tuomet buvau pasirodo, kankinuos cia nuo 2002.01.27 Cha cha

ble senienas traukia Nekaltas

Bet svarbiausia, kad naujoke matyt bande paieska pasinaudoti, nors ir taip gerai nes tikrai ■■■■■■ tos pacios temos.

…teisingo alaus ikalus Kietas Cha cha