Prasymai Santa Klausui
Brangus Kalėdų Seni, aš labai norėčiau sau…Ne, tą aš jau turiu…Ir tai turiu taip pat…Hm…Na, gal raudoną šlipsą, seimo kėdę Kristinkai ir kad arkliai nebūtų nartūs. Ir didesnę šalį, kurioj galėčiau pirmininkauti. Dovanas pristatysi tinkamu laiku, priešingu atveju pažeminsiu tave iki Tilžės konsulo antrojo padėjėjo sekretorės pareigų. A.M.B." “Seneli! Praėjusiais metais buvau tikrai geras berniukas. Tiesa, įbedžiau peiliuką į nugarą konkuruojančiam buvusiam kolegai, bet priekaištų man tikrai niekas daugiau neturi. Tad prašau tik prezidento posto. Tiek nedaug, juk Lietuva toks mažytis kraštas. Dar padaryk ką nors, kad mano užaugintas agurkas neužsikartų pernelyg aukštai. A.P.” “Gaidy, tu. Pasakysiu tau tiesiai-šviesiai: esi kozioliškas *gėjus*… ir kad pastiptum su savo briedžiais. Bet nesvarbu, laukiu nuo tavęs krutų dovanų. Lenda visokie duchai su savo mentiškais įstatymais, erzina mano gerus koriešus, įkalt ramiai neduoda su bachūrais. O barzdą turiu, dovanėlių pabarstau… gal galėčiau visada rengtis kaip ir tu? V.Š.” “Tėveli, juk tau ne paslaptis, kad esu tiesioginė belgų karaliaus reinkarnacija, todėl man viskas po…dzin, ir aš toooks ramus tapšnodamas. Tad prašau išties nedaug: baltų kojinių, kurios taip dera prie rudų sparnelių, ir kad tarptautinė užsienio kalba būtų rusų. Tik tarp mudviejų- meldžiu naujo įvaizdžio. P.S. ir apsaugok mano sėbrus nuo pikto, bet nutrenk pragaran A.P. su A.Z. Aleliujaa! R.P.” “Dieduška Moroz, nekenčiu lietuvių. Bet kodėl jie taip myli mane? Juk niekas manęs nebaudžia, gal kad babkių dox…visus nuperku ar paperku, ir tvirtai sėdžiu Litvoj- net teismai nebaisūs. Vienintelio, ko prašau šiemet- taikos pasaulyje. Mano valdomam pasauly. Tam pinigų man užtenka. Galiu ir užmokėti tau už tai. J.B.” “Mielas Mykalojau. Prašau kopėčių ir replių, binto, pleistro ar bent pirmosios pagalbos vaistinėlės, ir kokio rūbo- madingo šiuo metu, ir apie 2000 nuskausminančių piliulių. J.K.”
3-ias geras… tikras prasymas
nepatiko
Nesupratau kas rashe isskyrus amb ir vs
Su Sustauksu geras…
sestas geriausias
Baikit politikuot nors cia
Reiks ir man toki parasyt
Paskutinis fun
Nieko
o as noriu prezidenturos…
Noriu kad namie nebutu salta visa visa ziema
įdomu kokiai partijai priklauso Santa Klausas
Tai as manyciau kad Sustausko…
kodėl Šustausko? kad barzdos vienodos? negąsdink, nes nebenorėsiu laiško seneliui šalčiui rašyti