praso paskolint keturrati
vnz vaikystes draugas (su kuriuo esam neiskiriami jau 15metu) praso siandien, kad as paskolinciau savo ratus, tipo varo i pasimatyma (pana uzsikudakavo but paveziojama automobiliu, o ne troleibusais), viskas butu ciki duociau as jam ir net jusu nuomones cia neklausciau (jis man duodavo savo autom., net negalvodamas). Yra vienas bet: jis praeitais metais padare ~6 nezymias avarijas, is keleto ju net pabego neregistraves ivykio , vaziuoja labai isiblaskes (neimanoma net apibudint ir + dar vilniaus nezino
), o juk visi zino kai pana salia sedi, tai maziausia ziuri i kelia. Tai va ka daryt, visa gyvenima neissisukinesi kad kazkur isvaziuoji ir negali paskolint
kaip jus elgtumetes tokiu atveju
a kox auto?
susitark is karto , kad jei kas nors nutinka, jis viska atlygina p.s kas ten per materialiste pana pas ji?
Syncron rašė: a kox auto?
svarbiausia kad jis ant mano pamotes registruotas, bet aisku dabar mano. Puikiai uzlaikytas 91 scorpas (sedanas). Beje atomobilio marke manau nelabai ka keicia
delma_s rašė: susitark is karto , kad jei kas nors nutinka, jis viska atlygina p.s kas ten per materialiste pana pas ji?
kazkokia ten sake daili go go sokeja , matyt jai sudreksta tik nuo automobiliu
o del atlyginimo jau panasiai yra buve kai draugo masinos posuki sudauze tai pasiule pleistru uzklijuot
vot tep
Ar gaila draugui
jei ką - nusipirksi kitą...
P.s arba tegul mergą atiduoda...
Duok ir paprasyk draugiskai neprisisiukslinti nu o jei ir padarys nezymia avarija,jei yra tikras draugas atsiprasys pastatys bonka ir atlygins nuostolius,juk visiems gali pasitaikyti
Aisq tokiu vairuotoju reikia geerai paieskot...
2big4u rašė: kazkokia ten sake daili go go sokeja , matyt jai sudreksta tik nuo automobiliu
o del atlyginimo jau panasiai yra buve kai draugo masinos posuki sudauze tai pasiule pleistru uzklijuot
vot tep
ot tai tiuningas, ne kiekvienas toki turetu
Rally rašė: Duok ir paprasyk draugiskai neprisisiukslinti nu o jei ir padarys nezymia avarija,jei yra tikras draugas atsiprasys pastatys bonka ir atlygins nuostolius,juk visiems gali pasitaikyti
bet tikimybe kad padarys kazkur 1:10 (patikekit)
Na as manau kad jei ir padarys ka tai gal pats uzsimins ar jis is xamu puses?
rahstishkai ar kaip nors padarykit, kad padarius avarija atlygintu nuostolius, arba varyk su juo kartu i jo ir jo mergos pasimatyma
Na jei pastave apdrausta casco tai px tada, o vat jei ne tai jau nzn.... As uztat niekad nesiskolinu masinu is draugu tam, kad paskui galeciau ramiai jiems atsakyt kai jie manes paprasys paskolint
Syncron rašė: Na as manau kad jei ir padarys ka tai gal pats uzsimins ar jis is xamu puses?
tas ir idomiausia, kad jis visuomet patirtus auto ivykius detaliai papasakoja (kartais jauciasi didziavimasis jog mentai nesupokino, ir laimingai isvenge atsakomybes), speju ir man jis pasakytu, bet ar tai kanors keistu, juk jau butu saukstai po pietu
casco nera o juk visi zino kaip lengviausia prarast drauga ka nors paskolint bet man neduoda ramybes, kad jis man tai paskolindavo, bet as nesu net kur nors brukstelejes jo masinos
2big4u rašė: casco nera o juk visi zino kaip lengviausia prarast drauga ka nors paskolint bet man neduoda ramybes, kad jis man tai paskolindavo, bet as nesu net kur nors brukstelejes jo masinos
Gali bandyt laime busi extremalas
o pats kaltas kad is jo skolinaisi, nes jei dabar neduosi, liksi nesuprastas. Taigi duok, tik prigrasink O siaip yra zmoniu, kuriem savo auto neduociau, va todel is ju ir nesiskolinu.
Patarciau iswis neskolinti.
Tai duok ko cia parinies ar gaila draugui