Prashau sutvarkyti Muzikos Kluba!!!
Wis zhiuriu nesutvarkytas nariu sarashas Muzikos klube…ir man asmenishkai tai rupi…nes mano nick’as 2 kartus pakartotas, klube…ir kaip rashau zhinute…2 zhinutes rashosi…tad wisi galvoja kad ash floodinu ir t.t.
Bandzhiau isheiti ish klubo ir vel ijeiti, bet wis tas pats…tad prashau Bangos Adminai pazhiurekite kame reikalas…
Achiu…
Pvz., mano nickas nesikartoja narių sąrashe, bet ash vistiek dvejinuosi…
Dabar tai narių skaicius [aiskiai per didelis] i minusa ilindes
Gert maziau reikia - nesidvejins
Narių skaičius tarp kitko nei viename klube neatitinka
nu jo vis del slick_rick’o tai idomu, gal pas jus ten britanijoj taip priimta? tai kokia os specialiai dvigubinanti?
pas many irgi dvejinasi blyn…
Pas mane irgi dvejinasi, buvau praneses Marciux, buvo istrynes antra as is nariu, bet tada pastebejau, dingo mano duomenyts muzikos klube…t.y. pas mane neberode info apie mano megstama muzika ir pan. beje ir per savo profilius nebeliko skilties, kurioje galeciau pateikti sia informacija, taigi isstojau ir istojau ir sarasuose vel atsirado du as…
Zinutes kaip dvejinosi, taip ir besidvejina…man asmeniskai tai netrukdo, bet kiti gali galvoti, kad floodinu ir panasiai…
aj blyn ish vis tam muzikos klube kazkas darosi keisto,jauciu cia moderatoriu darbeliai
paranoja…
man irgi tas pats…man netrukdo nei kiek, bet kiti galvos kad flooderis esu kox…
As tai vis pasiziuriu i Galaxy postus Muzikos klube ir pagalvoju, gal cia man akyse dvejinasi.
Veliau pagalvojau kad jam specialiai tokia privilegija - double perls, shviesiam "uzlankstyto" Audio Galaxy atminimui
Geras dalykas buvo
Visų, kurie dvejinasi MUZIKOS klube, iš eilės abi sekancios žinutes boona "pažymėtos" - narys ir ne narys … Tuo paciu esi ir nesi, istojes i kluba…
Beje, dvejinasi ne tik irasai po forumo tapimo klubu, bet apskritai visos kada nors parasytos žinutes muzikos forume
Na nzn, bet as tai abiejose zinutese esu narys…vien zo…as svarbesnis narys uz tave…
Taip ir Bangos adminai neatsiliepe…
Ka jie padarys, taigi savaitgalis, o tu tema uzdavei berods penktadienio vakara…duok zmonem pailset…ateis laikas ir viskas bus tvarkoj…
Narių skaicius tai susitvarke
bet kaip del tu besidvejinimų…
Man jau nebesidvejina…