Prasau suteikti siokios tokios info, del pacoso.
Sveiki. Vis dar negaliu ispresti bedos su automatiniu pacosu auto VW Passat 89 1.8i. Pasirodo ta detale retenybe Aplankiau kelis srotus nera, buvau surades viena zmogu kuris turejo net du juos, bet jie skyresi nuo mano tuo, kad pas juos buvo fyskes su 3 kontaktais o pas mane su 2, aisku nekilo mintis pabandyt, kazkaip sakiau susirasiu dabar pasirodo tai ne taip jau lengva. Nors mieste vazineja vos ne kas 5 pasatas toks taciau srotuose audi ir VW jie tokiu masino neardo, atseit cia senas modelis. Taigi kolegos jusu prasymas butu toks, parasykit kas zinot srota, kur yra ardomos tokios auto kaip mano, jei netycia zinot telefono numeri butu gerai kad parasytumet, ba kai vazineji be rezultatu tai kainuoja
Pilus gal kas gali pasakyt ar tirkai netinka tas 3 kontaktu man? Gal jie taisomi? Na ir gal kas netycia turit toki prie saves kur garaze numete? P.S. Gyvenamoji vieta Kaunas
Dekui is anksto.
kaip nuvaziuot zinau,o paaiskint sunkiau,bet pabandysiu-vaziuoji link domeikavos(cia nuo 9 forto) ir kairej pusej koki 15m nuo kelio(pagrindinio) bus angaras-jame srotas,o jame tikrai ne vienas toks pasaciukas kaip tavo,bet cia tau ir 2 golpo turetu tikt tai dar isauliu gatvej(kur gelezinkelio turgu perkelt norejo) toks srotukas yra,ten dar net ubages ardo
paimi “noriu” skambini, aiskini issisiepes ko tau reikia, vaziuoji , jei randi perki…
Jua bandziau zmogau, sita varijanta, skambinau ir badziau aiksint isisiepes, bet kazkaip dingo ta sypsena kai isgirsti ta atskyma ne neturim. Siaip nesakau gal ta diena nebuvo tu sklebimu ryt eisiu i bible jei ka pasiziuresiu gal kokiu nauju atsirado, gal uztaikiau ant tokios dienos kai nieks nepasiskelbe turys to ko man reikia.
o nauju bandei paieskot, nemanau kad pasakiskus pinigus kainuos… nors nelabai suprantu apie ka tu ten sneki, tos temos nepamenu , o ir seip neisivaizduoju ko tau tiksliai reikia
Gerai pabandysiu paaiskint tau placiau. Yra pasate toks daikciukas virs variklio, kuris esant saltam varikliui sukele apsukas, deka jo usivedus variklis neuzgesta, ji dar vadina laisvos eigos voztuvu, cia kaip tiksliai isireiksti nzn, bet dazniausiai vadina, bent jau kiek man teko susidurt automatiniu pacosu. Tai vat to man daikciuko ir reikia. Dabar del tavo pasiulimo pirkti nauja, tai kazkaip labiau norisi padeveto, ba buvau uzokias i viena tokia kaip ir pusiau srota pusiau atoservisa paklausiau ar turi sako turim, kaina ~130 ir cia buvo devetas, na jie ten brangininkai, bet vistiek primetu kiek naujas gali kainuot, o sruotose kiek klausiau nors ir neturejo kaina visalaika budavo apie ~60. Man kai studentui kaina ganetinai daug reiskia, na aisku nereasiu pirksiu nauja, bet pakolkas dar turiu vilti. Stai detales foto: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/241.1 53541.1…-=(739431960](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/241.153541.1…-=(739431960)
reikejo is pat pradziu foto imest
seip tai is serijos : neturim, kaina apie 60lt, kai turesim , kaina bus 160lt…
visada taip buna, ypac srotuose…
randi ir pirk