PRASAU PATARTI

PRASAU PATARTI

O gal kas galite padeti? Man labgai negera, nes mane isimylejo mano geriausias draugas. Na jis pasiule darugauti, zinoma as nesutikau, nes jis man kaip brolis. As jo net neisivaizduoju kaip savo vaikino. Kai as jam tai pasakiau turbut net neisivaizduojate kokios jo akys buvo. Jis stovejo ir ziurejo kazkur i toli, akys buvo stiklines,ir jose matesi labai didelisa skausmas.nieko mes taip ir issiskyreme ta diena, o po keliu dieneliu kai jis atejo, jo veidu nubeko kelios asaros jis sake kad be manes neisivaizduoja savo gyvenimo, kad jis beprasmis jei manes jame nera.Jei mantai butu sakes kas kitas as buciau nepatikejus, bet tai buvo mano darugas, kuri as pazystu jau daug metu.
Tai ka man daryti, as jo nemyliu, ir negaliu zaisti jo jausmais, nes is to nieko nesigaus. Tai kas man gali padeti???Žliumbia

vaje vaje Taip tik tau paciai geriau zinoti

Taaaaaaaaip! pritariu tavo nuomonei… jau geriau iskart suzino, kad nieko nesigaus, nes veliau bus dar skaudziau… Tau su juo bus tik kancia, jei jis tau kaip vaikinas nepatinka. Tiesiog reikia padrasint ji, kad nenori su juo but ne del jo isvaizdos, ar dar ko, tiesiog jauti jam kitus jausmus. Jei jis supratingas-tikrai suprasMirkt

o negalima likti draugais? ar jus jau toki klausima apsvarstete ir atmetete tokia galimybe? siaip tai geriausia butu su juo atsisesti prie puodelio arbatos ir pasikalbeti apie viska ir apie jausmus taip pat Mirkt nereiktu gedytis ar manyti kad to nereikia nes jus neisliksit apskritai draugais jei tylesit ir uzsisklesit savy Šypsena

jo, tai dar kartą įrodo, kad du priešingos lyties atstovai negali būti tik draugais… Taip
man irgi panašiai yra buve, tačiau tas vaikinas vis delto gi nebūtu vaikias-jie greit pamiršta tokius dalykus, tad tikiu kad ir tavajam draugui taip bus.Taip

Jis greichiausiai ilga laika tai jaute, bet nesake. Yra du gaimi budai, bet abu sunkus. Pirmas grazhiai su juo pashneket ir viska paaishkint, bet neaishku kas po to bus, nes sunku speliot, kaip jis elgsis. BEt kokiu atveju jei jau taip yra, tai jam bus ypach skaudu ish taves girdet apie tavo vaikinusLiūdnas JEi nenori kankint nei jo, nei saves, tai geriausia rinktis antra buda t.y. grazhiai atsisveikint ir …viskas. Skaudu, bet kitos isheities neraLiūdnas

Ne visiems greitai praeina. Mane irgi isismylejo draugas, tai jam tas "zajobas" jau 4 metus nepraeina, o as niekuo jam pagelbet negaliu… Nekaltas

Man taip irgi buvo prieš keturis metus. Buvo geras draugas, po to netikėtai pasipiršo - pasijuokiau, pasakiau NE. Po to visa tai kartojosi dar bent keturis kartus, buvau persekiojama, bet turėjau daug daug kantrybės ir tvirtą nuomonę - nė minutei neleidau jam suprasti, kad kada nors kas nors išeis.
Dabar aš su savo vaikinu jau tris metus, o anas - pats geriausias ir nuoširdžiausias mano draugas, savo merginas man parodo, kartu lekiam kur nors, susitinkam apie gyvenimą pakalbėti … Nekaltas
Buvo sunku, bet rezultatas visai neprastas Kietas
Sėkmės Mirkt

Kebli situacija Nustebęs Tu gal jam butent ta ir pasakyk, kad jo nemyli ir kad nenori zaisti jo jausmais Nekaltas Gal jis supras Nežinau

jis nesupras… Ne

Supras, kai labai labai daug kartu bus pakartotaCha cha

Labai labai labai labai labai daug Taip

gal jam kada nors ir praeis, gal jis iskarto pasakys kad viskas gerai…bet jis nesupras…

o jei. uzjauciu. nezinau ka tau cia patarti, bet jausmais zaisti negali! atsimink tai… o ka daryti, tu tik pati zinai. klausykis sirdies. ji nuves tave i sviesa…TaipTaipTaip
tik tiek galiu tepasakyti. sekmes Šypsena

Padaryk "dingau" ish jo gyvenimo Taip Zhinau, kad skamba zhiauriai, bet bandydama likti "tik draugu", tu jam padarysi meshkos paslauga … Gal po gero laiko tarpo vel susitiksite …

ciabuviai vien aplinkui laksto

saunuole, kad iskart pasakei viska kaip yra…
nieko cia nepakeisi…

Uzhtat koks kaifas tai ishgirstLiūdnas VargshelisŽliumbia

Nesupras… As irgi kiek kartu sakiau, kad nieko neiseis, bet rezultatas iki siol dar tas pats. Ne