prasau patarkit

prasau patarkit Šypsena

vat,uzsimaniau pirkt gitara Šypsena tik nzn kokia issirinkt Šypsena taip realiai,uz tokia kaina,kuria galiu skirt,siandien apziurejus parduotuveje,man yra du variantai: arba pirkt gera klasikine gitara,arba nelabai gera akustine Šypsena ka galetumet patart? Šypsena gal yra cia zmogeliuku geriau uz mane apie gitaras nusimananciu Cha cha

Sorrux bet as gitaromis nesidomiu Ne

o tu jau moki grot ar nelabaj? Sep jei gaunasi geresne kasikine pirk klasikine pageres lajkaj nusipirksi ir akustine o jei nusipirksi klasikine taj raseek man i priwata ir as tau parduosiu dekla jai papigiaja bewejk nenaudotaLaimingas

jezzus christ…
muzikos klube yra keletas temu, ten paskaityk arba paklausinek, bet plz nekurk ten temos tik… ir tavo tema nebus tada istrinta ir klube bus tvarka Šypsena

sekmes begrojant

Nekaltas~ grot norechiau… bet nelabaj ishmanau apie jas…Nekaltas~ sorriukas ;H

ka ce spangstat eikit miegot !

Ziurint ko tu nori:
Gitaru yra ivairiu… Klasikine. Ispaniska. Country…

Jei "Barskinsi" skambias lietuviskas daineles, country…ar dar koki velnia - geriau skamba gitara plieninemis stygomis, jei rusiskus romansus ar flamenko Laimingas Nepakeiciama gitara su nailoninem stygom, nes tokias dazniausiai groja perrinkinedami stygas pirstais. Kad viena gitara skamba geriau uz kita yra nesamone. Taip! Hohneris skamba geriau ir malonesnis groti nei bevardis korejietiskas aparatas, bet tai jau gitaros kokybes klausimas. Nera taip, kad vieno tipo gitara skamba geriau nei kito. Tai priklauso nuo grojamos muzikos ir stiliaus.
Jei esi naujoke - siulyciau pirkti gitara plieninmeis stygomis, amerikietisko country stiliaus plonu grifu. Tokiu Lietuvoje pilna.
Laimingas

Neatitinka klubo tematikos.
Rakinam
p.s. jei turi kokių klausimų-kreipkis į privatą