Prasau patarimo

Prasau patarimo

Labas visi auto myletojai ir gerbejai. Kreipiuosi i jus prasydama patarimo. Na, as nesu labai didele automobiliu zinove, tiksliau beveik nieko apie juos neismanau, bet sugalvojau parasyti del vieno dalyko, kuris man vis neduoda ramybes. Tai va, klausiu: ar apsimoka sulaukus 18 iskart laikyti teises? Na, noreciau isgirsti ir uz ir pries, nes niekaip negaliu apsispresti(tiksliau tariant tevu itikinti). LiūdnasBusiu labai dekinga uz jusu nuomone Šypsena

o kodel gi neverta? Sakyciau verta jas islaikyti dar iki sukanka astuoniolika, o paskui sedi ir važiuoji vos pabaliavojus ir 18a sutikus Mirkt. Ka turėsi tas niekad neprapuls. Pvz as - tevai varė laikyt, sakiau nx man jos, nereiks, kitais metais islaikysiu ir pan.,o be to masinos neturiu, bet paskui taip gavosi, kad masina garaže - važiuot negaliu Liūdnas((( Tiesa, taip tik kelias dienas bet vistiek praradimas Mirkt… ir dar… p.s. Jei kartais tevas nesutiks - sakyk kada is baliaus parvesiu ar panasiai, manau laisvai ikalbesi MirktTaip kad tikrai verta mano nuomone Mirkt ir dar… pasikeisk temos pavadinimas, nes gausi greitai spyna!!! Bet kaip naujai dalyvei gal ir atleistina NekaltasVistiek, pasiskaityk klubo taisykles, del viso pikta

Jei neturi auto tai kam tos teises? bet shiaip kai kurie(-ios Cha cha ) laikosi,po to kai kada nors masina turesi nebereiks 70 km/h vazinet.

Vienas toks teises penkis metus stalciuj gulejusias issitrauke ir per miesta i nacnyka veze, per dvi minutes blia issiblaiviau Pavargęs Girtas

(Y) pasakyta! Juokiasi

Taip vos i kelnes nepridariau, kai ziedu pagal laikrodzio rodykle pradejo vaziuoti Pavargęs

mane toks veze su 11metu stazu,nu nx Baisu

Juokiasi Juokiasi

Juokiasi Mane ir vienas toks veze, tai visa kelia isispyres i grindis sedejau Cha cha

Jei neturi galimybes iskart po islaikymo vazineti, geriau nevark, nes viska uzmirsi, nors is kitos puses - teises vis brangsta, ir vis sunkiau islaikyti.

drwtsn, ka as blogai padarius? Kas pavadinime blogai?

nekonkretus temos pavadinimas.Biski patikslink kokio patarimo prasai Mirkt

[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/131754.24 1-=(1195032188](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/131754.241-=(1195032188) … 9. Temos pavadinimas turi tiksliai atitikti žinutės turinį, pavadinimai, panašūs į “Ką manote apie?” ar “Kodėl?” nebus toleruojami

Nekaltas tai ar tu apsiprest negali ar tevu itikint? Nekaltas

taj aisku kad rejkia laikyt tada tewaj bus iparejgoti duot masina pasivazinet… + nupirks grazia masina kaj graziai paverksi jej gerai vairuosi… vistiek tewa ish baliu rejx parvewst girta…

saules_vejas, tevu itikint negaliu. Pati jau apsisprendziau- labai labai noriu laikyt, bet jie priesinasi Liūdnas

vajei problemos tau su tevais.Mano tevas tai tik trina rankas,kol as issilaikysiu teises,kad galeciau ji davolna is pirties parvezt Cha cha

butinai laikyk nes labai tiketina jog kai pradesi studijuot laiko nebebus kada ir kaip

Laikykis Šypsena