Prašau patarimo dėl VW Golf

Prašau patarimo dėl VW Golf

Sveiki noriu pirkti savo pirmą auto, bet apie mašinas neturiu nu jooookio supratimo DrovusTai va, esu nusižiūrėjusi tokį variantą: VW Golf, 91 m., 1,3L, 4 durų, 4 pavarų, tamsiai mėlynas. Kaina būtų iki 3000 Lt (dar galutinai nesutarėm). Ką manote ???

Kaip pirmam auto visai nieko. Nuvezk geriau i koki servisa kad paziuretu stovi. Kai sulauzysi Cha cha ar sudauzysi bus pigu remontuot. Silpnas variklis, bet pirmam auto pats tas. Maziau sansu uzsimusti…

Jau geriau senesnį , bet tik ne 1.3 ir ne 4 pavarų… nx… A700

kaip pirma auto tai tinkanti pradet vazineti bet kazkaip kaina tokiam reikalui per didele

O kokia manote turėtų būti kaina? Aš juk galiu derėtis, jei jūs mane pakonsultuosite, kuo ši mašina ,prasta" ir neverta tokios kainos Cha chaO nusižiūrėjau būtent šią, nes ji mano geros draugės ir žinau, kad nuoširdžiai prižiūrėta, neseniai autoservise ,pagydyta". Na, nenori ji manęs apgauti, tiksliai tą žinau Šypsena

Na zinai kaip sakoma sava geriausia apgauti.

Golfas nera blogai pigi auto. Bet jau nors 5 begiu butu 1,6 litro.

Na kaina yra tarp vidutines ir aukstos, tokiai masinai, gal net labiau auksta nei vidutine. As siulyciau paieskot 1.6l ir 5 pav, nes po to skusies kad uzia ir netraukia. Siaip golpo as nemegstu, bet kaip pirma masina tai gal ir nieko, detalies pigios, lengva taisyt, bet uz tokia kaina tikrai yra geriasniu variantu ( mano nuomone). Be to uz 3kLt gali paimt golf is Vkietijos kuris bus tikrai gerai priziuretas, ir nemates tokiu keliu kaip Lietuvoj. Taciau irgi greiciausiai bus buves dauztas, kaip ir giminaites.

hmmmm… Nekaltasna, jei jau 4 pavarų sakot mažoka… bet kaip gi man, mergiotei neišmanėlei, važiuot turgun ir pirkti ,katę maiše" ??? 100 %, kad apgaus. Juk net ir suprantančius apgauna Nežinautai ką patartumėt vis dėlto ??? Bent jau kokia jūsų manymu turėtų būti šios auto kaina ???Ir apskritai, kaip pirmam sudaužymui Baisu kiek verta investuoti ???

1.3 ir 4 pavaros - pirmam kartui uzteks va jei nera vairo stiprintuvo, tai blogiau, o prie 1.3 ko gero nebus

tokia mašina kaip pirmoji - labai gerai. 4 bėgiai tik nepatinka ir dėl kainos Nekaltas na metai geri, būklė reik tikėtis irgi gera, bet už tokią kainą norėtusi matyt ir pvz., lietus ratlankius, ar aparatūra Nekaltas

stiprintuvo išties nėra… O ar įtaisyti galima? (sorry, jei klausimai juokingi, bet išties esu ,pirmokė" Šypsena) tai iki kiek galiu mušti kainą ???

Mano nuomone, variklis galingesnis turetu but… Nors ir pradedantis vairuotojas, bet geriau pratintis nuo galingesnes, o tai paskui kokia 3 - 4 litru ivaldysi (kas merginai budinga) tai nelabai mokesi vairuot… Skaitau jei Golf tai 1.8i pats tas + vairo stiprintuvas + geri stabdziai + … DRAUDIMAI VISI Alus

1.8 bent jau butu.Kuro sanaudos nedaug skiriasi. Pries savaite pardaviau 90m 1.6 5 pavaru 4duru juoda uz 800eur

panele ne i dragus ruosiasi vazinet, manau ir 1.3 sociai kaip pradziai… o ypac zinant kad masina tikrai gerame stovyje Taip

Na jei ne i dragus tai automato reikia tada… Bet del kuro sanaudu ir eksplotacijos tai jau 1.8 tikrai maloniau veza…

Siaip as asmeniskai tai golfa ziureciau tik 1.8l su monoipurskimu ir 5 begiu,uztokia kaina tai ji tikrai turi but ideali,beje tai del ko ta pazistama ji parduoda? Siaip gi pasimk koki biski nusimananti ir nuvaziuok i turgu ant tralu pajieskot,arba pati viena jieskok,susiradus tau patinkanti golfiuka pasimk koki pazistama kuris nusimano apie auto ir jis tau pasakys jimt ji ar ne. Nes vistiek tu ji nusipirkus su juo visa gyvenima nevazinesi,o kai reikes parduot tai visi ir mus kaina del tu 4 begiu ir silpno variklio. O siaip moteriai tai tikrai reikalingas dalykas vairo stiprintuvas,nes ir taip tas vairas sunkiai pas tuos golfus sukinejas. Tai tiek Šypsena

tas tiesa, kad jei pati norėsiu parduot muš kainą, apie tai ir aš pagalvojau. O draugė parduoda, nes jau nori naujo, na, jūs, automobilininkai turėtum suprasti, kaip norisi keisti mašinas Mirkto į servisą varė ir tvarkė kaip sau, na, kaip ir po žiemos atsinaujinti, o tik paskui pradėjo mąstyti apie pardavimą. et… sunkus reikalas, jaučiu liksiu be auto… Nustebęsbet labai jau labai ačiū už vyrišką konkretumą Flirtas Labas

kaip pirmas auto dar merginai tai turetu uztekt Labas